Speltips inför Smolevichy – Shakhtyor Soligorsk 12/4: Formstarkt bortalag

Simon Pålsson Publicerat: 12 april 2020

Shakhtyor Soligorsk har öppnat säsongen urstarkt och måste gälla som favoriter borta mot Smolevichy den 12 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vitryssland kör på som att ingenting har hänt och är nu framme vid den fjärde ligaomgången för sitt ligaspel. Precis som i Sverige öppnar man säsongen på våren, och kör sedan på under hela året.

Det är ett sätt att tackla de klimatmässiga hinder som finns i landet, och det gör också att man kan längta till att inleda en ny säsong på vårkanten. Trots coronakrisen är det alltså precis vad man har gjort nu.

Med det sagt har Shakhtyor Soligorsk öppnat säsongen bäst av dessa båda lag, och nu på söndagen möter man Smolevichy på bortaplan. Här går man utan tvekan för en ny trepoängare för att ta rygg på Energetik BGU i toppen av vitryska Premier League.

Det här är två lag som har spelat mot varandra tre gånger sista säsongerna – alla från 2018 och framåt. Shakhtyor Soligorsk har vunnit alla tre och har än så länge inte släppt in något mål. Det säger en del om klasskillnaden, inte sant?
Annons:

Shakhtyor Soligorsk är det bättre laget

Efter tre spelade matcher av säsongen har nykomlingarna i Smolevichy än så länge bara tagit en poäng, men det gjorde man i för sig borta mot Ruh Brest i premiären. Ett bra resultat att vila mot, kändes det som.

Men efter det har Smolevichy förlorat med 1-0 två gånger om, först mot Vitebsk och sedan mot FC Isloch. En missräkning, men också ett tecken på att man åtminstone är ett lag som stretar emot ganska bra i matcherna.

Shakhtyor Soligorsk känns som ett lag som inte trappat upp än, men som har det i sig och det ska bara vara en tidsfråga. Vi känner att man lär gå för tre poäng, men att hemmalaget med sin förhållandevis starka defensiv kan göra det trångt.

Under 2,5 mål spelas till 1,58 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,58
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 16:00, söndag 12/4
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: