Speltips inför Soligorsk – Torpedo Zhodino 19/3: Premiärmöte

Simon Pålsson Publicerat: 19 mars 2020

Torpedo Zhodino kommer till bortamötet med Soligorsk utan att känna sig som klar underdog, och hoppas få med sig ett bra resultat den 19 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

I dessa tider av covid-19 gäller det att vara kreativ för den som önskar finna bra spelvärde, men tack och lov är det fortsatt så att vissa ligor runt om i världen ändå har igång sina säsonger och matcher. Spelschemat rullar alltså på som vanligt och nu är det dags för premiäromgång.

Så här långt ser det ut som att helgens omgång i Vitryssland ska spelas som planerat, och då är det alltså speltips för Premier League som vi är ute efter. Redan på torsdagen spelas det inte mindre än två matcher, där båda sticker ut på sitt sätt.

Shakhtyor Soligorsk gäller som solklar favorit inför hemmamatchen mot Torpedo Zhodino, men känslan är att det här kan bli lite tätare än vad spelbolagen är inne på. Det här blir nämligen tredje gången på bara ett par veckor som lagen gör upp.

Shakhtyor Soligorsk tog sig nämligen vidare till semifinal i den vitryska cupen genom att vinna dubbelmötet – och där vinna båda matcherna – mot just det här motståndet bara förra veckan. Det gör att Shakhtyor Soligorsk nu har ett stort psykologiskt övertag med sig inför den här matchen. Faktum är att Shakhtyor Soligorsk har fyra raka vinster i inbördes möten.
Annons:

Torpedo Zhodino vill ta revansch

Efter att ha förlorat två raka matcher i cupen, och dessutom inte riktigt varit nära att hota sina motståndare, tror vi nu att Torpedo Zhodino är ute efter revansch. Det finns också en viss risk att det smyger sig in en falsk trygghet i hemmalaget. Det tänker Torpedo Zhodino försöka utnyttja på allra bästa sätt i torsdagens ligamöte.

Om vi ser till tabellen finns det…. Ingenting att gå på. Det här är nämligen den allra första omgången och det är alltså ett blankt blad som nu börjar för Torpedo Zhodino. Det gör att Torpedo Zhodino med stor sannolikhet gärna får med sig ett bra resultat här.

Den vitryska cupen är ingenting som ett lag som Torpedo Zhodino prioriterar, utan här ligger fokus snarare på att göra det bra i ligan. Därför tror vi att bortalaget kommer att försöka lägga in en stöt här. Det finns inte så mycket att förlora för Torpedo Zhodino, den saken är säker.

Båda lagen göra mål spelas till 2,18 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 2,18
Bolag: Unibet
Spelstopp:  17:00, torsdag 19/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:

Annons: