Speltips inför Southampton – Everton 26/11: Två besvikelser

Simon Pålsson Publicerat: 25 november 2017

Southampton har haft en tung inledning på säsongen och möter nu ett lag som också skakat ordentligt under inledande månader. Det öppnar trots allt för ett trevligt spel.

Är det här säsongen två största besvikelser i Premier League?

Southampton tar i söndagens tidiga match emot Everton. Här har vi alltså en match mellan två lag som har svikit våra förväntningar under säsongsinledningen, men som egentligen borde vara att räkna med sett till potentialen i spelartruppen.

Det gör det här mötet än mer intressant. Med tanke på att lagen har harvat omkring så pass tydligt under inledningen är det viktiga poäng som står på spel för att inte bli mer indragna i bottenstriden.

Southampton kommer till matchen med fem poäng på sina sju senaste matcher i Premier League, medan Everton just nu har en seger på sina elva senaste matcher. Totalt åtta förluster är inget vidare facit heller.

Enorma avbräck hos gästerna

Everton har massa av spelare borta inför det här tuffa bortamötet. James McCarthy, Ramirio Funes Mori, Ross barkley, Yannick Bolasie och Seamus Coleman har varit skadade en längre tid och missar även det här mötet. Därutöver är två spelare avstängda, nämligen Tom Davies och Oumar Niasse. Mason Holgate är osäker till spel. Det finns alltså en himla massa att ta i beaktande här.

Hemmalaget får bara klara sig utan Jeremy Pied och kan därmed mönstra i stort sett bästa möjliga lag, med både Manolo Gabiaddini och Shane Long som anfallsalternativ. I våra ögon blir laget bäst med båda på planen, men vi får se vad som väljs.

Hemmaplansfördelen, skadeavbräcken och till viss del formen talar för Southampton.

Vi tror på hemmaseger. Den raka ettan spelas till 1,91 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Southampton vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  14:30, söndag 26/11
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: