Speltips inför Southampton – West Ham 27/12: Lycka på 1X2-marknaden

Spelbloggare Publicerat: 27 december 2018

Torsdagskvällen bjuder på en match från Premier League och den spelas mellan Southampton och West Ham United på St. Mary’s Stadium. Här: odds, allt inför matchen – och dagens bästa speltips. Ryggar ni?

Annons:

Ett litet lyft, två raka vinster och nu med siktet på en tredje. Plockas en sådan, då tas ett rejält skutt från bottenracet och avståndet till den nedersta trion ökar till åtta pinnhål. Toppchans här för ett Southampton som annars haft sådana fundamentala problem under spelåret.

De här vinsterna har kommit över Arsenal och nu senast Huddersfield Town, i matcher som det funnits mycket positivt att hämta ur. Den relativt nytillträdde tränaren, österrikaren Ralph Hassenhüttl, har varit en frisk fläkt och vitamininjektion under sina tre matcher vid rodret. Kan man leva vidare på den nyvunna energin även här?

Laget saknar här skadade Sam Gallagher och avstängde Pierre-Emile Högbjerg indisponibla samt Ryan Bertrand och Cédric Soares osäkra.

Ett antal hack uppåt i tabellen finns West Ham, om än på den undre tabellhalvan och med mer att önska. Höjderna är alltid höga, dalarna desto djupare. Innan den lite oväntade 0-2-förlusten mot Watford före julen, hade fyra raka matcher plockats hem. Svårt att sia vartåt det barkar den närmsta framtiden.

Southampton pånyttfött

Effekten på tränarbytet i Southampton har varit enorm. Först och främst med två raka matcher vunna, men också på sättet som matcherna utförts; en mer offensiv approach, en helt annan fart och sex mål framåt på 180 fotbollsminuter.

Risken finns såklart i att vitamininjektionen ebbar ut, men vi tänker oss att ”The Saints” skulle kunna fortsätta leverera. Gillar starkt vad som visats upp i matcherna och nu möter man dessutom ett svårt skadeskjutet West Ham.

Upp emot tio spelare, flera normalt i den ordinarie startelvan, riskerar missa matchen för West Ham och framförallt råder det kris på de offensiva positionerna. Chicharito och Lucas Pérez missar mest sannolikt matchen. Marko Arnautovic saknas och Jack Wilshere likaså.

Det blev också en förlust, som en blixt från klar himmel, när West Ham fick besök av Watford förra veckan – ett trendbrott och en match som skulle kunna vara starten på en lite sämre period.

2,22 gånger pengarna för den raka ettan kan vi köpa. LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Southampton vinner, rak etta
Odds: 2,22 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45, torsdag 27/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.