Speltips inför SPAL – Juventus 17/3: Stort klipp i kvällsmatchen

Spelbloggare Publicerat: 17 mars 2018

Kör extremt formstarka Juventus över nedflyttningshotade SPAL av bara farten i lördagens sena match från italienska Serie A? Det är vartåt vi på Spelbloggare lutar och med den utgångspunkten är det som vi levererar vårt speltips.

Botten möter toppen! Vem vinner?

Nykomlingen SPAL, som för ett par veckor sedan var närmast borträknade, har skakat liv i deras hopp om överlevnad i det italienska finrummet. Detta via två vunna och ett kryss på de tre senaste matcherna, varpå de nu är blott en plats borta från säker mark och det täta skiktet ovanför. Samma antal pinnar som Sassuolo samt Crotone står man på, om än med matchen mer spelad.

Det är bara att köra vidare för SPAL och hoppas att det räcker. Att, med det här spelarmaterialet, klara kontraktet i Serie A vore en storskalp. Efter denna match ser spelschemat, på pappret, tacksamt ut och är framförallt då pinnarna ska ticka in. Allt annat än en torsk här, mot ett superdominant Juventus, vore en bonus.

Borta för SPAL är Marco Borriello samt Federico Mattiello, båda skadade.

Vunnit 17/18 senaste matcherna – vem ska kunna stoppa Juventus?

Juventus fortsätter värja undan motstånd efter motstånd, en efter en – och man kan inte annat än att se positivt på spelårets slutspurt. Serie A toppas numera, efter månader av att jaga Napoli, med fyra poäng ner till desamma samt att Tottenham, med nöd och näppe, skickades ut ur Champions League-slutspelet.

Av de 18 senaste matcherna har Juventus vunnit hela 17 och nollan är hållen i nästan alla av dessa. Övriga matchen var mot nämnda ”Spurs” i CL-åttondelsfinalens första runda, 2-2. Färskast i minnet är två stycken 2-0-vinster över Udinese samt Atalanta. Stabilt, som alltid.

Det verkar närmast omöjligt att få stopp på Juventus för närvarande och att då SPAL, den fina formen till trots, skulle det har vi svårt att se. Att det dessutom är den sista matchen innan ett tvåveckorsuppehåll är ännu en faktor som borde tala för ”Den gamla damen” – att man kör slut på krafterna. Ingenting att spara på.

Skadorna på Juan Cuadrado och Federico Bernardeschi samt avstängningen på Medhi Benatia talar förstås inte för bortalaget, men bredden är stor och dessa avbräck ska inte ha alltför stor inverkan på matchen i helhet.

Juventus -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de ”bara” vinner med uddamålet – är ett klipp till oddset 1,85, som dukas ut av Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Speltips:

Speltips: Juventus -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (Omsättningsfri bonus: 100 kronor!)
Spelstopp: 20:45, lördag 17/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: