Speltips inför Spanien – England 15/10: Höjdarspel till höjdarmatch

Spelbloggare Publicerat: 15 oktober 2018

Luis Enrique har fått pusselbitarna på plats för sitt Spanien efter det misslyckade världsmästerskapet och när de under måndagen får besök av England ska trea friska pinnar vara inom räckhåll.

Annons:

Spanien fick den sämsta möjliga uppladdningen inför sommarens VM i Ryssland, där de fick byta förbundskapten bara dagarna före premiären, och detta märktes också av. Redan i åttondelsfinalen blev det respass ur mästerskapet, efter en straffsparksförlust mot värdnationen Ryssland.

Men nu har de haft tiden att slicka såren, ladda upp och sätta detaljerna – och även det märks tydligt. UEFA Nations League har inletts med en bortavinst över just England, en 6-0-kross av VM-finalisten Kroatien och ännu en kross, då i ett vänskapsmöte med Wales. Det sprudlar onekligen om Spanien!

Redan förra veckan spelade England deras andra Nations League-batalj, den efter förlusten mot kvällens motståndare, och då blev det lika tillika mållöst mot Kroatien. Ett resultat man hade kunnat köpa på förhand? Kanske.

Säkert är i alla fall att uppförsbacken är stor i jakten på gruppens förstaplats och därmed biljetten vidare i turneringen. Man står på ynka pinnen med två matcher spelade, liksom Kroatien, medan Spanien spelat ihop full pott. Gäller i första hand att undvika bli jumbo och degraderas, va?

Hur ska Spanien kunna stoppas?

Hur ska Spanien kunna stoppas just nu? Det märks av hur enorm revanschlustan är från VM-fiaskot och nu har de det facto fått uppladdningen som krävts för att kunna prestera på deras topp. Så var inte fallet i somras.

Det är bara att se på matcherna därefter: England värjdes undan, både Kroatien och Wales krossades. Offensiven sprudlar. Defensiven solid och med det massiva bollinnehavet man normalt har, nästan helt oavsett motstånd, blir det svårt att skapa speciellt mycket av värde mot dem.

Här är Spanien tillbaka på hemmaplan, mot ett England som ofta tenderar att överskattas lite smått av marknaden och oddssättarna. Så anser vi fallet vara även inför kvällens höjdarmöte.

Oddsen har droppat några punkter sedan Englands kryssmöte med Kroatien, men värde finns fortfarande att hämta på spanjorerna.

Vårt val av spel? Spanien -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid kryss – till oddset 1,83 hos Titanbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Spanien -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, måndag 15/10
TV:  tvtolv logo cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.