Speltips inför Spanien – Färöarna 8/9: Dags för utklassning i EM-kvalet

Simon Pålsson Publicerat: 8 september 2019

Det blir ett högt handikappspel inför söndagens sena möte mellan Spanien och Färöarna i Sveriges grupp i EM-kvalet den 8 september 2019.

Annons:

EM-kvalet åker vidare på söndagskvällen och i Sveriges grupp spelas flera viktiga matcher – där mötet mellan Sverige och Norge är matchen som sticker ut mest.

När Spanien tar sig an Föröarna behöver vi inte ens prata om var favoritskapet ligger. Det vore en skrällarnas skräll om det blir någonting annat än en stark hemmavinst här.

Spanien har ett oerhört starkt facit i kvalsammanhang och tar vi in alla matcher som har med Europamästerskap att göra ligger laget nu på 15 (!) vinster på sina 17 senaste matcher. Det är ett lag som sannerligen gör precis vad som behövs och ofta lite till. I den här gruppen är man solklar etta med 15 poäng av 15 möjliga, tio plus i målskillnad och bara tre insläppta.

Föröarna har ett facit som säger någonting helt annat. Nio raka förluster säger en del om deras oförmåga att stå emot i dessa sammanhang. Dessutom har laget släppt in minst två mål i sju raka matcher. Det är inget vidare facit att ha med sig inför hela gruppspelets svåraste match.

Annons:

Spanien bör överträffa Sverige

Så sent som för ett par dagar sedan kunde Föröarna inte hålla emot mot det svenska landsalget och släppte in fyra mål redan under matchens första 45 minuter. Därefter var matchen död och sånär som på ett par lägen till hände det inte mycket mer i den matchen. 4-0 trots att man var hemmalag alltså.

Att med ett sådant facit och en sådan insats ta sig till Spanien för att möta gruppens starkaste lag är nog inte den allra mest stimulerande utmaningen. Eller hur resonerar egentligen spelarna i Färöarna?

Känslan är hur som helst att Spanien bör överträffa Sverige vad gäller prestation och resultat. 4-0 låter med andra ord i underkant och vi förväntar oss något eller några spanska mål till.

Spanien -4.5 spelas till 1,76 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Spanien -4,5
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, söndag 8/9
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.