Speltips inför Spanien – Schweiz 3/6: Bud på skräll(mål)

Spelbloggare Publicerat: 3 juni 2018

Spanien mot Schweiz i Villarreal – låter det som en överkörning? Var inte så säkra på det! Här lockar målspelen till bortalagets favör.

Nu ska det värmas upp inför VM 2018! Både Spanien och Schweiz spelar deras första av två genrep den här landslagssamlingen och så tätt inpå mästerskapet handlar det om att få pusselbitarna på rätt plats direkt.

Att Schweiz valt att spela en såhär pass tuff match redan nu kan man förstå, om man tittar snabbt på den grupp de lottats in i för mästerskapet: Brasilien, Serbien och Costa Rica. Värdemätare allihopa, i synnerhet brassarna.

Som alltid är Spanien en av mästerskapsfavoriterna och lotterna i gruppspelet är tacksamma, möjligen inte de europeiska mästarna Portugal, men Iran och Marocko är konkurrenter som helt enkelt bara ska värjas undan.

Senast Spanien var i farten satte de verkligen avtryck: krossade Argentina med tennissiffrorna 6-1 och fick innan det 1-1 borta mot Tyskland. Är formen konserverad?

Schweiz kom till mästerskapet via en andraplats i deras kvalspel och därefter en 1-0-vinst i playoffdubbelmötet mot Nordirland. Landet tillhör en av de mindre namnstarka medverkande och om man ska kunna skrälla skulle det krävas att Xherdan Shaqiri kommer helt till sin rätt. Där finns klass!

Bortamål – troligt!

Stora favoriter. Det köper vi.
Såhär stora? Inte!

Spanien skulle förstås kunna vinna en match som denna med förkrossande siffror, om de bara kommer ut rätt – men Schweiz är långtifrån någon lättviktare och kommer bjuda på motstånd.

Ser vi på Schweiz senaste landskamper, har de levererat: 6-0 mot Panama och 1-0 mot Grekland. Givetvis helt andra typer av motstånd och matcher, men formen verkar i alla fall sitta i.

Av Spanien kan vi, som oftast, vänta oss en tuta och kör-match. Framåt betyder det ofta succé, men på sistone har också en del mål släppts in – ett mot Argentina liksom Tyskland samt hela tre mot Ryssland.

Vänskapsmatcher är alltid annorlunda kontra tävlingsmatcher, även såhär tätt inpå ett mästerskap, och när det börjar bytas runt bland positionerba kan det innebära möjligheter för Schweiz att kliva fram.

Styrkeförhållandet dessa två emellan ska inte vara så pass stort att vi får hela 2,55 gånger pengarna för att båda sidorna hittar nätet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,55 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (200% bonus upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 21:00, söndag 3/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.