Speltips inför Sporting KC – Minnesota United 4/6: Dubbelt upp

Spelbloggare Publicerat: 3 juni 2018

Här tar spelbolagen i från tårna! Sporting Kansas City – som brutala favoriter mot ett fullt kapabelt Minnesota United. Det får oss att blicka åt skrällspelen.

Western Conference. Svensk tid, den enda MLS-matchen under natten mot måndagen. Matchen startar 02:30 och visas på Eurosportplayer eller Dplay för den som planerar att sitta uppe.

Annars? Låt oss göra jobbet – och vakna förhoppningsvis upp med en något mer välfylld plånbok!

Men först lite allmänt om vad som komma skall…

Sporting Kansas City toppar Western Conference – observera att speltipset är skrivet och publicerat före Dallas match mot Los Angeles FC – och ser på allvar ut att bli till en av de främsta kandidaterna att kamma hem hela MLS, vilket de senast lyckades med 2013 och dessförinnan vid millenniumskiftet.

Johnny Russell, Sporting KC:s hittills främsta målskytt, är på uppdrag med sitt Skottland och kommer inte medverka. Utöver det är Felipe Gutierrez skadad och duon bestående av Diego Rubio samt Jimmy Medranda tveksamma.

Gästernas Fransisco Calvo är också indisponibel, för spel i Costa Rica. Skadelistan är därutöver välfylld med namnen Sam Cronin, Kevin Molino, Ethan Finlay, Marc Murch samt Matt Lampson.

Gästerna plusspelas

Det är förstås odiskutabelt att Sporting Kansas ska gälla som favoriter. De toppar Western Conference och har det bättre materialet, inte minst när bortalaget är så pass skadeskjutet.

Men vi ska också påminnas om att Johnny Russell saknas för Sporting – deras bästa målskytt med fem fullträffar. Ett avbräck som är av största betydelse. Ett tomrum extremt svårt att fylla.

Minnesota United visar också prov på gryende form: vann med 2-0 över Montreal Impact senast och fick dessförinnan kryss mot just Sporting KC – på hemmaplan, ska nämnas.

Hemmalaget har efter den matchen, inbördes mötet, spelat ännu ett kryss – hemma mot Columbus Crew, där man kom undan med blotta förskräckelsen. Motståndarna missade en straffspark i slutet av den första halvlek. Matchen spelades också med en man mer på planen under hela andra halvlek, vilket drar ner betyget på insatsen ännu ett snäpp.

Vi kan inte blunda för skrälloddsen här och spelar Minnesota United med +1,5 mål (asian handicap) till över dubbla insatsen hos Betser. Då sitter spelet om de vinner matchen, spelar oavgjort eller förlorar med max uddamålet.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Speltips:

Speltips: Minnesota United +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (100 kronor omsättningsfri bonus!)
Spelstopp: 02:30, natten mot måndag 4/6
TV: 
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.