Speltips inför Standard Liége – Gent 27/7: Premiärdags!

Spelbloggare Publicerat: 27 juli 2018

Ett väntat toppmöte blir startskottet för årets upplaga av den belgiska förstadivisionen – Standard Liége mot Gent. Dessvärre, ur neutral synvinkel, kan det komma att bli lite tröttsamt.

Annons:

Matchutbudet är inte det bästa, milt uttryckt, under den här fredagen, men från Belgien väntar i alla fall en spännande historia. Den stora premiärmatchen. Mellan två lag som vill jaga titeln.

Det här blir alltså fredagens enda match, seriens första, innan en fullspäckad lördag samt söndag i First Division A. Gäller för båda parter är att få en utmärkt start, hämta tre pinnar och inte minst fylla på självförtroendedepåerna.

Standard Liége har inte fått den bästa uppladdningen inför matchen. Förra veckan spelade de den inhemska supercupfinalen mot Club Brügge och förlorade väl där med siffrorna ett mål mot två. Prestationen, av rapporter att döma, var fullt acceptabel – i alla fall den andra halvleken.

Spelbolagen presenterar, såklart, Standard Liége som favoriter på förhand och där är tungan på vågen hemma-/bortafaktorn. Betyder alltid mycket, kanske framförallt i en premiärmatch med all press runtomkring.

Lagen mötte dessutom varandra vid fyra tillfällen förra året och de två avslutande av dessa vann Liége. En slutade oavgjord och en i vinst för Gent. Kanske viss mental fördel där, om än en faktor som inte ska värderas alls hårt?

Typisk premiärmatch

En premiär.
Ett toppmöte.
Och två rätt defensivt starka lag.

Gent släppte in minst mål i förra årets grundserie och även slutspelsrundan, där de bäst placerade klubbarna gör upp. Då var de inte ens överdrivet nära att vinna titeln, vilket är anmärkningsvärt.

Även Standard Liége visade prov på ett fint försvarsspel i slutspelsrundan – mer halvdant innan. Ganska välbalanserat lag.

Vi räknar med ett Gent som backar hemåt och försöker krympa ytorna denna afton. De gästar, som nämnt, en väntad toppkonkurrent och då blir det en mer försiktig approach. Observera också att tre av fyra inbördes möten i fjol klev under 2,5 mål.

Spelet blir alltså under 2,5 mål till 1,77 gånger pengarna hos Titanbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Sätt in 2 000, spela för 4 000 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet
Spelstopp: 20:30, fredag 27/7
TV: 
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.