Speltips inför Stuttgart – Bayer Leverkusen 8/12: Miss från spelbolaget

Spelbloggare Publicerat: 7 december 2017

Hemma-/bortafaktorns betydelse ska inte underdrivas när Stuttgart och Bayer Leverkusen ryker ihop på Mercedes-Benz Arena – en match som är ett litet smakprov på vad som komma skall i helgen…

Arbetsveckan är över och hur firas den bäst, om inte med fotboll från Bundesliga? Matchen, med start 20:30, kan streamas hos Unibet – helt utan kostnad! Via denna länk får ni 1 500 kronor att spela för hos dem, med bara 500 kr insatt. Gäller nya kunder.

Skiktet bakom serieledande Bayern München är löjligt tajt i Bundesliga och det är helt öppet mellan flera klubbar att slåss om Europaplatserna. Från Bayer Leverkusen, nia i tabellen, upp till tvåan RB Leipzig är avståndet på blott fem poäng. Till Europaområdet, enbart en…

Varför Leverkusen inte kunnat få det stora lyftet i tabellen kan förklaras i alla poängtapp i form av kryss – ett utfall som det blivit i tre av de fyra senaste matcherna, liksom i tre av de åtta senaste. Övriga tre har slutat i vinster. Att slå Bayer Leverkusen just nu, det är inte det enklaste.

Stuttgart återfinns några hack neråt i tabellen, och det är väl vad man kan vänta av dem – på sin höjd. De kommer ju, som säkert bekant, från spel i andradivisionen och utifrån den kravbild som finns kan man inte annat än att slå fast att de levererat mer än på en acceptabel nivå.

Hemmatränaren Hannes Wolf har ett huvudbry i truppens skadeproblematik. Out är band andra Matthias Zimmermann, Daniel Ginczek och Dzenis Burnic medan Josip Brekalo och Dennis Aogo riskerar att missa matchen.

5-1-0 på hemmaplan

På hemmaplan – 5-1-0 i resultatraden. På bortaplan – 0-1-7. Det är som natt och dag att spela hemma kontra borta för Stuttgart, och här får vi alltså ta hänsyn till deras storslagna hemmastyrka. Blir en tuff nöt att knäcka för Bayer Leverkusen.

Favoritskapet känns därför lite väl stort för Leverkusen, som därtill haft problem att vinna matcher på sistone. De har varit alldeles för benägna att kryssa, vilket får oss att vilja få vinst även på det tecknet. Vore ett logiskt utfall, trots allt.

Leverkusen har 2-2-3 på bortaplan samt bara vunnit en av de fyra senaste matcherna allt som allt. Givet är att de har det bättre materialet, men att favoritskapet ska betraktas som såhär stort är inte annat än en miss.

Glömmas bort ska inte heller att bortalagets försvarsklippa Wendell är avstängd inför matchen. Betydande avbräck.

Dubbla insatsen för Stuttgart +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – tas alla dagar i veckan.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Stuttgart +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:30, fredag 8/12
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  unibettv logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: