Speltips inför Sundsvall – Brommapojkarna 12/5: Dubbla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 10 maj 2018

Hurdan blir reaktionen efter årets första förlust för utropstecknet GIF Sundsvall? Härnäst väntar match mot Brommapojkarna, som kommer från årets insats, och från den hoppas vi på Spelbloggare att vårt speltips ska dubbla ert investerade kapital.

Tillslut skulle den komma, förlusten. ”Giffarna” var dock bara ett offsidemål från att kvittera till 4-4 och lösa en pinne borta mot serieledande Hammarby – en match där man var i 0-4-uppförsbacke och alla tre mål framåt kom under de avslutande 20 minuterna.

Muntra miner kan det fortfarande vara hos Sundsvall, som visat upp stora kvalitéer under den allsvenska upptakten och som kan befästa en position på den övre tabellhalvan vid händelse av en trea här, mot Brommapojkarna, hemma på Norrporten Arena.

Det intressanta blir att se hurdan reaktionen blir – bevisar Sundsvall att de det facto är ett allsvenskt lag att räkna med, eller påbörjas resan neråt mot de nedre regionerna i tabellen?

Att Brommapojkarna kommer få kämpa hårt för det allsvenska kontraktet är tveklöst och vid ett flertal matcher har de visat hur pass sårbara de kan vara, men vid ett par också visat prov på desto bättre spel. Då tänker vi på 2-0-vinsten över BK Häcken och 1-0-ditot över Djurgården senast. Årets insats?

Värt att anmärka är att båda av dessa vinster kommit på Grimsta IP och att det blivit att kamma noll på resande fot. Det som å andra sidan minskar betydelsen hemma-/bortafaktorn här är att matchen spelas på plast.

Underspelet synas

Runt ”Giffarna” har det varit fantastiskt med fart och fläkt. En herrans massa mål framåt, en hel del bakåt. Detta har dock främst varit i matcher där motståndarna varit den påtryckande parten.

Och även om Brommapojkarna vill och troligtvis kommer ha en hel del possession här, är det inte så att de kommer trycka ner Sundsvall alltför för långt ner i banan och lämna över ytor för dem att operera på – utan hålla ett mer stabilt bollinnehav. Mycket rullande.

I flera matcher har BP läckt som ett såll i försvarsspelet, men mot DIF hittade de nycklarna för att neutralisera deras offensiva attacker väl och det kan de ta med hit.

Vi tror inte att GIF Sundsvall, med det här spelarmaterialet, kommer vara inblandade i lika underhållande matcher framöver. Åtminstone inte i samma kvantiteter. Formen må vara superb, men hur bra är de – egentligen?

Det vi istället väntar oss mer av: lite mer av de matchbilder som utvecklades i den allsvenska premiären mot Örebro SK, som slutade mållös och präglades av två totalt avtrubbade offensiver.

Under 2,5 mål till dubbla insatsen är bra och synas. LeoVegas är platsen.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 4 000 kronor att spela för, med bara 2 000 insatt!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (200% upp till 2 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 16:00, lördag 12/5
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.