Speltips inför Svenska Cupen 2021: 10 gånger pengarna!

Simon Pålsson Publicerat: 19 februari 2021

Vilka blir det egentligen som vinner Svenska Cupen i fotboll 2021? Jo, om det går som Spelbloggare tror cashar vi in 10 gånger pengarna.

Svenska Cupen 2021

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den svenska tävlingssäsongen står äntligen för dörren och på lördagseftermiddagen är det dags att köra igång det som är de första tävlingsmatcherna för 2021. Det blir Svenska Cupen för hela slanten, trots ett fortsatt köldslaget väder runt om i vårt avlånga land.

Det här gör också att matcherna spelas ovanligt tidigt på dagarna. Det är en trend som funnits sedan Svenska Cupen gjordes om till det här formatet. De tidiga gruppspelsomgångarna spelas inte sällan redan vid 13:00 på lördagarna eller söndagarna. Inte fy skam för den som vill ha en aptitretare inför vad som komma skall ute i fotbollens Europa på kvällen.

Men vad gäller då inför årets Svenska Cupen?

Som bekant är BK Häcken, Malmö FF och IF Elfsborg redan klara för Europaspel och det brukar man ofta är en viktig faktor när det kommer till cupspelet. Det vinnande laget får nämligen spela kvalspel till sommaren. Men lagen som redan har säkrat en sådan plats via allsvenskt spel har inte den saken att spela för.

Rimligen bör man ändå vilja vinna Svenska Cupen, som trots allt handlar om en titel. För Malmö FF vore det hög tid efter tre förlorade finaler på kort tid, och ingen titel sedan 1989 i Svenska Cupen.

Hammarby till 10,00 gånger pengarna

Det är i skrivande stund inte helt enkelt att veta vad man ska förvänta sig av Allsvenskan den här säsongen. Det kommer att hända mycket fram till avsparken i april, men att Malmö FF är favoriter tror jag att de flesta håller med om.

Men i cupspelet kan man knappt hålla skåningarna som favoriter. 3,00 gånger såsen på att man ska vinna cupen är en skymf mot bakgrund av att man inte vunnit den på över 30 år. Det håller helt enkelt inte rent värdemässigt att kliva in på ett sådant spel.

I mina ögon är kandidaterna främst Stockholmsklubbarna och frågan är vilket lag som kommer att vara hetast inledningsvis på säsongen. Djurgården har vunnit förr, men har ett ganska nytt och ofärdigt lagbygge. AIK reste sig under hösten, men är kända för att vara starkare senare på året snarare än på våren.

Hammarby ska visserligen lägga om spelet, men har förstärkt laget på ett smart sätt och har offensivt sett väldigt starka ut hittills på försäsongen.

Unibet ger hela 10,00 gånger pengarna på att Bajen kammar hem guldet i Svenska Cupen. Det tycker jag är ett trevligt odds på förhand.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Hammarby vinner Svenska Cupen
Odds: 10,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00, lördag 20 februari 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: