Speltips inför Sverige – Ryssland 20/11: Trippla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 20 november 2018

Insatsen ska tripplas – men hur? Vårt speltips från Nationalarenan i Solna, där Sverige och Ryssland möter varandra och en åtråvärd förstaplats är i potten, hittar ni, tillsammans med alla odds och startelvorna, här.

Annons:

Tätt, mållöst fram till de avslutande 20 minuterna – och sedan en straffspark som Andreas Granqvist med säkerhet smällde dit. Måstetrean inkasserades borta mot Turkiet, sistaplatsen kommer nu undvikas och vid en vinst ikväll flyttas Sverige upp till A-divisionen i UEFA Nations League. Det vore över förväntan.

Men precis som nämnt, det behöver alltså bli en trea nu och en sådan är det absolut inte skrivet i sten att det blir. Ryssland var en storsuccé i sommarens hemma-VM och har inlett UEFA Nations League med bravur: vunnit två matcher, båda över Turkiet, samt kryssat mot just Sverige.

Små frågetecken har emellertid höjts upp i och med den klara 0-3-förlusten som åktes på i vänskapsmatchen mot Tyskland förra veckan, men det ska heller inte tas till överdrift. Roterades kraftigt. Byttes på nästintill alla positioner. Vitt skilda förutsättningar inför den här matchen, som är av sådan betydelse.

Det finns dock ett stort orosmoln inför matchen, den brutala skadelistan – prydd av åtta spelare, däribland Denis Cheryshev, Aleksandr Golovin, Mario Fernandes och Fedor Kudryashov. För svensk del saknas Pontus Jansson och Emil Forsberg. Utöver det är Manchester United-stjärnan Victor Lindelöf osäker. Inte vilka namn som helst där heller.

Återigen tätt – underspel lockar

Vid en första anblick kan det svenska favoritskapet tyckas överdrivet stort – med siffror strax under dubbla insatsen för den raka ettan – men det blir lite mer förklarligt med hänsyn till hur svårt skadeskjutna ryssarna är. Och dessutom stod Sverige för en mycket imponerande insats mot Turkiet senast.

Fokus riktas istället på målmarknaden, där ett par bookies sticker ut på en specifik lina – och det vill vi såklart ta och utnyttja.

I matchen mot Turkiet visades Sveriges normalt så imponerande försvarsspel prov på, liksom när just Ryssland besöktes dessförinnan och slutresultatet skrevs 0-0. Framåt finns det mer att känna oro över. Inte superhett, för att uttrycka det milt.

Ryssland förblir etta vid kryss eller bättre och kommer sannolikt bevaka stort här; i alla situationer ta det säkra före det osäkra. Det talar ännu mer för en tillknäppt match och från svensk del lär det inte riskeras alltför mycket, om inte närmare slutet beroende på resultat.

1-0/0-0?

Under 1,5 mål spelas till trippla insatsen hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 1,5 mål
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45, tisdag 20/11
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.