Speltips inför Swansea – Chelsea 28/4: Dubbelt upp

Spelbloggare Publicerat: 24 april 2018

Börjar det darra lite bland Swansea-spelarna? Det vore helt klart befogat. Lördagens match mot Chelsea är av stor betydelse och vi har inför den identifierat ett fint speltips som ska dubbla det investerade kapitalet.

Lördagens sena match från Premier League, med avspark 18:30, är det vi har framför oss. Vill ni njuta av fotbollen, är det bara att klicka på Viasat Premium eller Viaplay.

Chelsea har fått nytt mod ingjutet i truppen via tre raka segrar, varav ena i FA-cupens semifinal mot Burnley, men dippade rejält dessförinnan och det har inneburit att en av de åtråvärda Champions League-biljetterna är milakliv borta. Eller ja, fem pinnar på fyra matcher. Oavsett om det blir full pott eller ej, tappar ”Spurs” sannolikt inte in det.

Lite halvdan känsla är det därför Chelsea ska försöka ladda upp batterierna inför de sista matcherna. Främsta fokus är istället på den cupfinal som väntar mot Manchester United i mitten av nästa månad.

Mer i potten finns tveklöst för Swanseas del. De känner flåset från tredjejumbon Southampton, därmed på en av de platser som betyder degradering, och en förlust här medan de vinner över AFC Bournemouth – mycket troligt: här läser ni vårt speltips inför den matchen – och så lite som ynka pinnen skulle vara dem emellan.

Man kan omöjligen bortse från de problem som Swansea står inför på truppfronten. Tre spelare, däribland Wilfried Bony, saknas och ytterligare fem är i riskzonen att missa matchen. För Chelsea är David Luiz skadad medan Marcos Alonso avverkar en avstängning.

”Har fått fart på offensiven”

Pressen är enorm på Swansea. Hur kommer de hantera det: backa hemåt med allt manskap och försöka försvara den pinne de har från avspark, eller kliva på och försöka chocka motståndarna?

Det är svårt att sia, men oavsett vad kommer även Chelseas approach till matchen sätta sin prägel.

Chelsea har fått fart på deras offensiv: hittat nätet vid sju tillfällen på de tre senaste matcherna, vilka alla vunnits. De har även släppt in mål i 10/11 senaste, vilket verkligen är att beakta.

Med ett hyfsat avslappnat och framåtlutat Chelsea, som är sårbara bakåt, men varit vassa framåt, ska vi väl kunna få se tre mål här på Liberty Stadium?

Över 2,5 mål tas till dubbla insatsen. Mr Green placeras spelet hos.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kronor/styck!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor/styck!)
Spelstopp: 18:30, lördag 28/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.