Speltips inför Swansea – Notts County 6/2: Mer öppet i omspelet

Spelbloggare Publicerat: 6 februari 2018

Omspel väntar i FA-cupen. Tisdagsspåret blir det mellan Swansea och Notts County på Liberty Stadium, varifrån tanken är att det kan komma att bli på tal om en underhållande fotbollsmatch.

1-1 från match ett betyder alltså omspel och därmed ännu större favoritskap för Swansea City, stärkta av hemmaplansfördelen förutom den klasskillnad som redan råder.

Talar emot Swansea är däremot situationen i Premier League, där de är placerade precis ovanför nedflyttningsplatserna – med enbart målskillnad som håller dem flytande. Då blir det förstås svårare att hålla fokus på cupspelet, men å andra sidan är det en utmärkt chans för spelarna utanför den ordinarie startelvan att visa framfötterna inför tränarteamet.

Notts County är en klassisk fotbollsklubb, som inte varit alls lyckosamma på senare år. League Two är de nere i just nu, dock i toppstriden och för närvarande placerade på en av platserna upp i League One. Formen har det varit sisådär med under 2018 och därför måste det ha suttit fantastiskt bra med förra veckans 4-1-kross av Crewe Alexandra. Stärkande för moralen.

Bland de som Notts County skickat ut ur FA-cupen hittills hittas bland andra Bristol Rowers och Brentford. Swansea fick ut Wolverhampton i den senaste, och för deras del, enda rundan hittills. För det krävdes omspel, som vi alltså har här.

”Köper vi utan att blinka”

Luktar det inte mål här? Vi ser de flesta typer av överspelen som värda att syna till rådande odds och skulle inte förvånas om dessa justerades något till närmare avspark. Därför: passa på! Vänta inte.

Räknar med ett ännu offensivare Swansea här, kontra i det inledande mötet – som fallet var mot ”Wolves”: 0-0 borta, 2-1 hemma. Med rotationen och den osäkerhet som kommer som ett symptom på det, bör Notts County kunna såra dem.

Den bättrade formen underlättar även analysen här, då Swansea målat i sex matcher efter varandra. Inte en enda av dessa har heller förlorats.

Gästerna är det fart runt! Den senaste tiden har bjudit på en handfull öppna, underhållande och målrika matcher. Enda av de fem senaste som klivit under 2,5-målslinan var alltså det inledande mötet dessa två emellan. Försvarsspelet är ett orosmoln.

Betway presenterar oddset 1,80 för att det blir minst tre mål i matchen och det köper vi utan att blinka.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 21:00, tisdag 6/2
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: