Speltips inför Swansea – Tottenham 2/1: Målspelet testas

Spelbloggare Publicerat: 2 januari 2018

Mål – åt båda håll? 2018 är bara i dess upptakt och matcherna avverkar varandra som på löpande band. Här tar nästjumbon Swansea, som trots allt verkar ha någonting på gång, emot Tottenham på Liberty Stadium. Vi skulle inte förvånas om de förmådde att ställa till med problem för motståndarna.

Vilken succé! Carlos Carvahal fick en drömstart på sitt nya tränarjobb i Swansea. Hans första match landade i en trea, efter att ha vänt sent borta mot Watford, vilket var lagets blott andra seger på 13 matcher.

Men vinsten, den satt en bra bit inne. 1-1-målet kom i den 86:e mintuen och matchens sista balja, alltså till 2-1, i den 90:e. Med denna klev klubben upp från jumboplatsen, ett hack i tabellen, och har nu tre pinnar till säker mark.

Tottenham, då? De visar upp fortsatt stark form. När Southampton krossades med 5-2 senast betydde det den femte vinsten på de sex senaste matcherna, varav fyra av dessa kommit i Premier League. Förlusten är också mindre svår att förklara, då den kom mot suveräna serieledaren Manchester City.

Värt att anmärka att alla dessa vinster kommit med siffror större än uddamålet. Fyra av dem med minst tre baljors marginal. Harry Kane och hans kamrater framme i banan har lekstuga…

Nämnde Harry Kane, som varit småsjuk, är dock i riskzonen att missa matchen för ”Spurs”, även om rapporterna pekar åt att han kan medverka. Även Mousa Dembélé är ett tveksamt kort. Swansea har i sin tur frågetecken över Kyle Bartley, Wilfried Bony samt Ki Sung-yueng.

Som bäddat för mål

Ett Swansea som fått en stor vitamininjektion av tränarbytet, som står stärkta efter att ha vänt och vunnit sent senast, mot ett Tottenham vars offensiva maskineri kört över mer eller mindre allt motstånd under december månad.

Vad bäddar det för, om inte mål?

Det är tydligt att spelbolagen och marknaden underskattar Swansea, som dessutom stärks av att spela på hemmaplan, och deras målmöjligheter i matchen. Samtidigt har Tottenham ändå släppt in mål i tre av de fem senaste matcherna.

Men att Swansea skulle hålla nollan? Det är närmast otänkbart.

Därför investerar vi, med glädje, i att båda lagen ska pryda målprotokollet. William Hill dukar ut 2,30 gånger pengarna för spelet och det är i klar överkant.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 2/1
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: