Speltips inför Tenerife – Lorca 25/3: En favorit att lita på

Spelbloggare Publicerat: 25 mars 2018

Mitten möter botten i den spanska andradivisionen, Segunda División – Tenerife mot Loca. Hemmalaget borde väl ha alla möjligheter i världen att förvalta deras favoritskap när veckan ska summeras?

Sista chansen vore kanske att ta i, men här har Tenerife i alla fall chansen att koppla kontakt med toppen i serien, studsa upp från den mittenplats som parkeras på för närvarande. 11 matcher kvarstår att spela och om det ens ska bli på tal om en playoffplats måste matcher som denna vinnas, när de har en hel del att hämta in på konkurrenterna ovan…

Förra veckans match mot Numancia, en av huvudkonkurrenterna, var en besvikelse. De tre raka vinsterna samt fem förlustfria matcherna dessförinnan följdes upp av en 0-2-förlust. Tillbaka på rätt spår nu? Det är förhoppningen.

Tillsammans med Sevilla II står det klart att Lorca kommer bli en av de fyra klubbar som skickas rakt ner i den spanska tredjedivisionen, som de kom från inför spelåret. Det har blivit alldeles uppenbart att de inte håller för den här nivån när facit är 19 snåla pinnar på 31 matcher. Under all kritik – men det finns kanske inte mer att hämta…

Minusspel på Tenerife

Tenerife är solklara favoriter, som det klart bättre fotbollslaget, i finfin form samt i behov av en färsk trea.
Lorca räcker sällan till, är nästjumbo och har enbart hedern att spela för.

Visst skriker det hemmavinst här? Undertecknad har mycket svårt att se det landa i annat – och trots att även oddssättarna värderar Tenerife som klara favoriter, kan vi hitta värde i spelen till deras favör.

Det må ha blivit en förlust senast, men det i en tuff match och innan dess hade Tenerife vunnit tre raka matcher samt inte förlorat på fem. Flera av dessa som de varit totalt dominanta i.

Gästande Lorca har steppat upp lite smått på sistone och löst tre kryss på de fem senaste matcherna, i hyfsat tuffa sådana, men två av dessa har varit på hemmaplan. Insatsen i 1-1-matchen hemma mot nedflyttningshotade Barcelona II senast var ingenting att hänga i granen.

-1,0 mål (asian handicap) på Tenerife finns att hämta till 1,62x hos Betser och det är fullt acceptabelt betalt. Insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Speltips:

Speltips: Tenerife -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,62 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (100 kronor omsättningsfri bonus!)
Spelstopp: 20:00, söndag 25/3
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: