Speltips inför Torquay – Notts County FC 17/3: Kul historia

Simon Pålsson Publicerat: 17 mars 2020

Notts County FC är det väsentligt bättre fotbollslaget och bör av den anledningen vinna tisdagens möte med Torquay, bottenlag i National League.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är fullt fokus på corona i dessa tider, men för den som jagar speltips går det att blicka lite längre ner i serierna för att hitta matcher där det faktiskt finns en hel del spelvärde att hämta.

Ett möte som sticker ut den här tisdagen spelas i engelska National League, det vill säga fjärdedivisionen. Notts County FC kommer då besöka bottenlaget Torquay, som har hela 15 poäng upp till fjärdeplatsen där vi hittar Notts County FC just nu. Detta är ett lag som för övrigt har fyra (!) raka vinster och god form på slutet.

Faktum är att detta är två lag som under lång tid inte har legat i samma serie och som därför inte har någon lång historia av att möta varandra. Det i sig gör att matchen får en speciell karaktär, då det inte är ett möte som spelarna och klubbarna kan känna igen sig i.

Med det sagt spelade man såklart en match i höstas och då var det hemmalaget Notts County FC som lkunde vinna bekvämt med 2-0, i en match där resultatet snarare var i underkant enligt rapporterna som går att läsa om den engelska lågdivisionsfotbollen.
Annons:

Viss svenskkoppling

Notts County FC är som bekant ett ganska klassiskt lag, och inte minst för svenska fotbollsälskare finns det en klar koppling med tanke på att Sven-Göran Eriksson har varit i klubben. Det betyder inte mycket mer än att det är lite extra, intressant information.

För egen del kan också nämnas artisten Jake Bugg, som har en stark förkärlek till Notts County FC och allt som klubben står för. Men återigen kanske inte det är helt relevant för speltipset i fråga.

Vad som däremot är såväl intressant som relevant för vårt speltips är det faktum att Notts County FC är ett väsentligt bättre lag än sina motståndare för dagen. Det visar inte minst tabellen, det senaste mötet mellan lagen och den generella formen på sistone.

Det är speciella tider nu, och det smittar av sig (no pun intended) på de lägre divisionerna. Med det sagt räknar vi med att Notts County FC tar tillfället i akt och vinner matchen. Det behöver man göra. Det raka spelet lockar, men vi fastnar för Notts County FC draw no bet till 1,82 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Notts County FC draw no bet
Odds:  1,82
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:45, tisdag 17/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons: