Speltips inför Tottenham – Barnsley 19/9: Cupfotboll på Wembley

Spelbloggare Publicerat: 19 september 2017

Ligacupen brukar vara skrälltät och en av de möjliga skrällarna ser vi när Tottenham, som storfavoriter, tar emot Championshipklubben Barnsley på Wembley Stadium.

Vi är framme i den tredje rundan av Ligacupen och alltfler Premier League-klubbar välkomnas in i händelserna – med helt skilda motivationsnivåer. Det är också vad som bäddar för dessa skrällar.

Tottenham varvar inte bara toppstriden i Premier League med det här cupspelet, utan även Champions League och därför är det självklart att det kommer roteras friskt. Manuel Pochettino får chansen att lufta de spelare som inte är ända framme i en annars ordinarie startelva.

En framträdande pjäs som med stor sannolikhet tar en startplats är Dele Alli, i och med att han är avstängd i Champions League.

Formen är något svårbedömd för ”Spurs”, som bara fick oavgjort i förra veckans hemmamatch mot Swansea, men dagarna innan den vann med 3-1 över den tyska jätten Borussia Dortmund på Wembley Stadium i CL-premiären. I seriespelet innehas femteplatsen.

Barnsley är i sin tur pressade nere i botten av Championship, där blott sju poäng spelats in på lika många matcher och de kommer från en brutal 0-3-förlust mot Aston Villa – på hemmaplan. Långtifrån de bästa beskeden inför den här, för deras del, supermatchen på Wembley Stadium…

Barnsley plusspelas

Ska Barnsley räknas bort här? Icke!

Det är klart att Tottenham, trots rotation i mer eller mindre hela startelvan, är den klart bättre parten och att de ska vara betydande favoriter – dock, i min bok, knappast såhär stora som oddssättarna får dem till.

Att Barnsley satsar på cupen är uppenbart. De ställde ut en toppad startelva i den andra rundan och vann med 3-2 över Derby i en dramatisk historia. Nu väntar årets match – på Wembley Stadium. Spelarna lär inte ha svårt att tända till…

Tätt och tajt? Tycker att oddssättarna gör alldeles för stor skillnad på lagen denna afton.

Barnsley +2,75 mål (asian handicap) – halv insats tillbaka om de förlorar med tre mål – spelas till 1,92x hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Barnsley +2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, tisdag 19/9
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: