Speltips inför Tottenham – Brighton 13/12: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 13 december 2017

Det blir inte enkelt för Brighton i onsdagens bortamöte med Tottenham Hotspur i Premier League. Det känns som att laget hamnar i en tidig uppförsbacke.

Tottenham har hakat på i toppen av Premier League, men har å andra sidan ett rejält gap upp till serieledande Manchester City och till viss del även Manchester united. Det är visserligen bara två poäng upp till en Champions League-plats, men visst finns det en del övrigt att önska.

Å andra sidan har laget imponerat stort i Champions Leagues gruppspel den här säsongen. Där var Tottenham det lag som tog allra flest poäng, trots en tuff grupp med bland andra Real Madrid och Borussia Dortmund. Det tyder på vilken oerhörd höjd laget besitter och kanske är det en fördel nu när Champions League tar paus. Tottenham kan nu fokusera helt och fullt på Premier League.

Brighton såg väldigt starka ut inledningsvis, men har mattats av ordentligt sista månaden. Nu är formen direkt svag med två poäng på de fem senaste matcherna och ska vi hitta en vinst är det hela vägen bak till början av november vi får titta. Nu väntar en av säsongens tuffaste matcher och här får ett formsvagt Brighton det tufft.

Plattan i mattan direkt

Sedan en längre tid tillbaka är Victor Wanyama och Toby Alderweireld otillgängliga för Tottenham, som dock har god täckning på deras positioner. Vad gäller avstängningar för hemmalaget nu klara sig utan Davinson Sanchez också. Han avtjänar sin andra match på den tre matcher långa avstängningen.

Brigton å sin sida kommer till spel utan Steve Sidwell, medan Gaetan Bong också är lite osäker till spel på grund av knäproblem.

Vi räknar med att Tottenham trycker gasen i botten redan från första minut och därigenom tar kommandot i den första halvleken. Förmodligen får Spurs också in bollen.

Tottenham vinner (första halvlek) spelas till 1,69 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Tottenham vinner (första halvlek)
Odds:  1,69 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, onsdag 13/12

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: