Speltips inför Tottenham – Fulham 18/8: Klar favorit i derbyt

Spelbloggare Publicerat: 18 augusti 2018

Vi litar fullt ut på Tottenham Hotspur och att de ska räcka till för att städa av lokalrivalen Fulham i bekymmerfri stil i lördagens klassiska TV-sända 16:00-match.

Annons:

Londonderby! Det första sedan februari 2017, när klubbarna möttes i FA-cupen och Tottenham vann med siffrorna 3-0. Senast de ställdes mot varandra i seriespel var 2014. Det här har supportrarna, inte minst från Fulham, väntat på!

Fulham var en av de tre klubbar som studsade upp från Championship och för deras del krävdes playoff för att fallet skulle bli sådant. Truppen är förstärkt på alla fronter och ett av de mest uppmärksammade av nyförvärven var av André Schürrle. Han fick en timmes speltid i premiären mot en annan lokalrival, Crystal Palace.

Den där premiären, som spelades på hemmaplan, fanns det dessvärre inte mycket att hurra över i. Det hela landade i en 0-2-förlust. Sett till fördelningen av chanser kunde utfallet ha blivit annorlunda.

Tottenham fick däremot ut vad de ville från deras premiärmatch – tre pinnar, via en 2-1-vinst borta över Newcastle United. Vinsten satt dock en bra bit inne och i spelet ska man ha mer att hämta.

Men en trea är en trea och det stärker ”Spurs” inför framtiden. Laget har inte helt varit där, ända framme, och kunnat utmana om PL-titeln. Blir det andra bullar nu?

Plattfall i premiären – ny förlust nu?

En rad spelare är tveksamma för ”Spurs” del – och nu är Son Heung-Min på uppdrag med sitt Sydkorea – men de främsta av dem är disponibla. Nästintill bästa möjliga startelvan kan presenteras.

Fulham har djupa bekymmer. Borta är Alfie Mawson, Denis Odoi samt eventuellt Floyd Ayité, André-Frank Zambo Anguissa, Joe Bryan och Tim Ream.

Tottenham löste en premiärtrea i en betydligt tuffare match än denna, Newcastle borta. Laget är av toppkvalitet, ska vara med och slåss om CL-platserna, och möter nu en nykomling som föll pladask i deras möte med Crystal Palace, 0-2 hemma.

När det här speltipset publicerades fick vi 1,80 gånger pengarna för att Tottenham ska vinna med minst två baljors marginal och det måste tas. Risken är att ni inte får i närheten av lika bra betalt framåt avspark – med andra ord: klipp till!

Annons:
  Rygga spelet hos ComeOn – Få 400% upp till 400 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 16:00, lördag 18/8
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.