Speltips inför Tottenham – Huddersfield 13/4: Skynda, fynda!

Spelbloggare Publicerat: 11 april 2019

Tänkbart trötta ben, huvuden, blicken på annat håll och skador på huvudpjäser – ändå borde Tottenham Hotspur lösa en programenlig trea när jumbon och ett motivationslöst Huddersfield Town gör dem sällskap på den nya arenan i London.

Annons:

Äventyret på Tottenham Hotspur Stadium, dit ”Spurs” nu flyttat efter åren på Wembley Stadium, har inletts med bravur; en 2-0-vinst i derbyt över Crystal Palace och en 1-0-dito över Manchester City i det första av två Champions League-kvartsfinalmöten.

Den senare av dessa vinster blev emellertid en dyrköpt sådan efter att Harry Kane fått kliva av skadad i den andra halvleken – och det verkar precis så illa som man befarade; en skada på ett ligament i ankeln och med största säkerhet blir anfallsstjärnan borta för resten av säsongen.

Tajmingen kunde inte ha varit sämre, när det är under en period där Tottenham har exakt allt att spela för och allt att förlora. Nu som fyra i Premier League ska Arsenal och Manchester United flåsandes i nacken hållas på avstånd. Även Chelsea, trea, är direkt inblandade i samma skikt.

I mitten av nästa vecka väntar returmatchen mot Manchester City och dagarna därpå ännu ett bortamöte mot desamma, då i seriespelet. Mycket till bevis nu. Tid för andra att kliva fram och ta plats i strålkastarljuset. Kanske blir det formstarke Heung Min-Son? Han har fått förtroendet i två raka matcher och målat i båda dessa.

Utöver Kanes skade är Eric Dier, Erik Lamela och Sergu Aurier också skadelistade. Addera en tveksam Dele Alli på det. Något tunt.

Hoppet helt sinat – sedan månader tillbaka

Man ska ha hänsyn och värdera in i analysen nästa veckas hektiskt schema med dubbla matcher mot Manchester City, varav ena en helt avgörande Champions League-slutspelsretur, skadorna och specifikt skadan på Harry Kane för ”Spurs”.

Det krävs dock inte så mycket mer än att motivera ett spel på Tottenham till rådande odds med ett enkelt ord: motståndet.

Huddersfield har varit katastrofala från början till slut, har spelat in så få som 14 pinnar på 33 matcher, är placerade som jumbo och hoppet om nytt kontrakt är sinat sedan månader tillbaka.

Knappt ett enda rätt har det blivit på sistone. Fem matcher efter varandra är förlorade, senast med brutala 1-4 hemma mot Leicester City – en match där uppgivenheten bland spelarna strålade genom rutan. Blir ännu svårare, desto närmare slutet vi kommer, för tränaren Jan Siewert att motivera sina spelare.

Detta är en helt perfekt match för Tottenham, som å ena sidan måste vinna  – men å andra sidan också kan behöva spara en del på krafterna. Tror inte det kommer krävas särskilt mycket för att inkassera ytterligare en trea i den tredje matchen på deras nya hemmaarena.

Bethard sticker ut hakan rejält när de erbjuder oddset 1,70 för Tottenham -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – och vi klipper till omedelbart, innan förmodat oddsdropp. Skynda, fynda!

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor helt omsättningsfritt som välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 13/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.