Speltips inför Tottenham – Huddersfield 3/3: Målspel i huvudmatchen

Spelbloggare Publicerat: 2 mars 2018

Den klassiska huvudmatchen från lördagens 16:00-meny står Tottenham Hotspur samt Huddersfield Town för. Dessvärre misstänker vi matchen bli något av en besvikelse ur underhållningssynpunkt.

Matchandet är tajt för ”Spurs” när de bollar mellan Premier League, Champions League och FA-cupen. Hur stort fokus får då denna match? Rotation kan det mycket väl på tal om här, när det handlar om en, på pappret, lite enklare fajt.

Inför matchen kommer Tottenham från cupomspelet mot Rochdale, som de vann med de brutala tennissiffrorna – 6-1. Mitt i kommande vecka har de returen mot Juventus i CL-slutspelet, så blickarna kan redan nu vara halvt där.

Resultaten har dock varit positiva den senaste tiden och klubben lyft till PL:s fjärdeplats, med Chelsea flåsandes i nacken och placerade strax bakom Liverpool samt Manchester United. Spännande där uppe i toppen, va?

På en annan flank slåss Huddersfield med näbbar och klor. Efter två raka vinster, mot bottenmotstånd i form av West Bromwich och AFC Bournemouth – dock en cupförlust mot Manchester United däremellan – har de klättrat en bit i tabellen, utan att faran för den delen är i närheten av över.

Premier Leagues undre tabellhalva är, som bekant, fruktansvärt jämn och ett par veckor av sämre resultat kan innebära att Huddersfield på nytt är en del av bottentrion. Gäller här – att försöka säkra en pinne…

Målsnålt på Wembley Stadium

Matcherna i de lite tuffare matcherna, mot toppmotstånd, har Huddersfield vägt lätt i och det mesta tyder på att Tottenham kommer spela hem hela potten med de rådande skillnaderna, men helt oävna tror vi oss inte att bortalaget kommer vara.

Receptet för en potentiell skrällpinne: backa hemåt, ställa upp försvarsmuren och hoppas på lycka när man ställer om.

Tottenham kan tänkas vila en del pjäser inför vad som komma skall i nästa veckas CL-slutspel – något som talar emot siffror som skulle skjuta i höjden.

Även om fallet inte blir som sådant, kan den mentala biten spela en central roll i det hela: att det här i princip är en match som bara ska avverkas; de tre pinnarna hämtas hem, för att sedan ladda om.

Liknande matcher som denna, på hemmaplan mot lag från tabellens undre halva, har det varit en återkommande tendens med hållna nollor, vinster – men utan att de, på tavlan, drar ifrån.

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre baljor – är spelvärt till 2,04x hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kr!

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,04 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor!)
Spelstopp: 16:00, lördag 3/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: