Speltips inför Tottenham – Juventus 7/3: Spel på hörnorna

Spelbloggare Publicerat: 7 mars 2018

Huvudspåret blir hörnorna inför den så nervkittlande Champions League-returen på Wembley Stadium, där Tottenham Hotspur och Juventus gör upp om en biljett till kvartsfinalen.

UNIK ODDSBOOST: Få 10,00 på Tottenham att vinna matchen. Hämta kampanjen här. 

Juventus inledde match nummer ett klart bäst, med massvis av energi och frejdighet – och hade 2-0 redan efter nio minuter. Men därefter var det Tottenham som växte, växlade upp och stod för målen. Slutresultatet – 2-2.

Matchen hade dock kunnat sluta lite hur som helst och även om det var ”Spurs” som var bäst i spelet, hade Juventus flera chanser att bättra på siffrorna. Bland annat missades en straffspark av Gonzalo Higuáin sekunderna före halvtidspausen.

De som nå får axla favoritskapet att avancera vidare i slutspelet är förstås Tottenham, när de samlat ihop två bortamål och undvek att förlora på Allianz Stadium. Siffrorna – 1,40-3,00.

En faktor som rutin ska dock inte underskattas här. Juventus har tillhört världsscenen under klart längre tid och varit framgångsrika ute i de senaste årens Champions League medan Tottenham snarare är en uppstickare som nu hoppas befästa deras position som en av Europas bästa.

”Den gamla damen” har också skrapat ihop tre tunga segrar efter matchen, alla med 1-0 – över Torino, Atalanta och nu senast Lazio. Även Tottenham har presterat väl, bortsett från i bortamötet mot Rochdale i FA-cupen, som ledde till ett omspel de sedermera vann med 6-1. I övrigt: vinster över Crystal Palace samt Huddersfield Town.

Det stora frågetecknet, på skadefronten, inför matchen är huruvida Gonzalo Higuaín kan medverka för Juventus eller ej. Han dras med en småskada och kommer testas närmare avspark. Förutom det saknar italienarna Juan Cuadrado, Mattia De Sciglio och Federico Bernardeschi. Tottenham har avstängde Serge Aurier och Toby Alderweireld indisponibla.

De vinner ”hörnmatchen”

Undertecknad tyckte Tottenham var de som visade framfötterna främst i det första mötet – de hade mest boll och skapade en hel del.

Känslan är att övertaget, rent bollinnehavsmässigt, kan bli ännu större här såvida de inte tar ledningen alldeles för tidigt i matchen. Juventus väntas spela tillbakalutat, som de är så pass bra på, och satsa hårt när omställningsmöjligheterna dyker upp.

Matchbilden: att ”Spurs” ska sätta tonen från start.

Men detta behöver väl inte per automatik betyda att de ska vinna matchen? Juventus hanterar, som nämnt, den typen av matchbilder väl och har fördelen av den enorma rutin som de besitter.

Däremot vore det väldigt logiskt om det här bollinnehavet, mot ett nedtryckt Juventus, faller ut i hörnsparkar. Vinner ”hörnmatchen” klart?

Tottenham -1,5 hörnor (asian handicap) – spelet sitter om de skapar minst två fler än Juventus – plockas till 1,90x hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% extra upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Tottenham -1,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 7/3
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: