Speltips inför Tottenham – Leicester 10/2: Givet kortspel

Spelbloggare Publicerat: 9 februari 2019

Här är det bara att slussa in polletterna! En no-brainer till speltips presenteras inför det heta mötet mellan Tottenham Hotspur och Leicester City på Wembley Stadium i London, dessutom tillsammans med odds och startelvor.

Annons:

Det är inte alltid med storartad stil, men treorna har fortsatt ticka in för Tottenham i seriespelet även under samma period som båda de inhemska cuperna trillats ut. Faktum är att de till och med kommit att bli en nämnvärd outsider i titelracet, där annars Liverpool och Manchester City varit de stora huvudaspiranterna.

Nu är ”Spurs” bara fem pinnar såväl Liverpool som Manchester City, de senare nämnda med en match mer spelad, hack i häl. Observera också att ”The Reds” spelar mot AFC Bournemouth under lördagen, innan det här speltipset var skrivet och publicerat.

Fortsatt borta – och det försvagar offensiven något enormt – för Tottenham är Harry Kane och Dele Alli, liksom Ben Davies.

Leicester, som tillsammans med en handfull konkurrenter fajtas om sjundeplatsen i tabellen, har istället säckat ihop; fyra förluster och ett kryss på de fem senaste matcherna – om än med visst oflyt i flera av dem. Funnits positiva tendenser. Stora sådana.

Att det exempelvis blev en 0-1-förlust mot Manchester United senast kan ses som missvisande. Det skapades en hel del och siffrorna hade lika väl kunnat bli de omvända. Dessförinnan spelade man 1-1 borta mot nämnda Liverpool. Så, räkna inte bort ”The Foxes”…

På frånvarolistan hos Leicester hittas skadeduon bestående av Daniel Amartey och Marc Albrighton. Det ska kunna hanteras utan större bekymmer.

11 raka matcher över linan

Bwin sticker ut hakan på en specifik marknad, kortmarknaden – och detta vill vi se till att utnyttja.

Med tanke på att Tottenham på sistone kommit undan med blotta förskräckelsen vid flera tillfällen och att Leicester det facto spelar hyfsad fotboll, misstänker vi att det kommer bli tätt på Wembley Stadium.

Och detta brukar i sin tur kunna tala för att korten är nära till hands. Tjuvnypen och de tuffa duellerna.

Tottenhams matcher har ett snitt om 2,9 ostskivor och Leicesters 3,2. Det mest anmärkningsvärda är dock att huvuddomarens, Michael Oliver, 11 senaste dömda matcher innehållit minst tre kort.

Nu får vi 1,65 x insatsen för över 2,5 gula och det köper vi. Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 gula kort
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 14:30, söndag 10/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.