Speltips inför Tottenham – Manchester City 14/4: Totalt öppna dörrar!

Spelbloggare Publicerat: 14 april 2018

Ett Tottenham i toppform och ett mäkta revanschlystet Manchester City, som också kan säkra ligatiteln. Lördagens supermöte i Premier League innehåller de flesta ingredienser för att kunna bli extremt underhållande.

Det råder inte minsta tvekan om att det redan är avgjort och varit så sedan månader tillbaka, men väl i teorin kan Manchester City säkra deras Premier League-titel, som de haft som i en ask redan från seriens upptakt.

Faktum är att City redan under förra veckan, i derbyt mot Manchester United, kunde säkra den. Matchen leddes med 2-0 i halvtid – siffror som kunde ha varit, eller till och med borde varit större – men sedan kom för fallet: 2-1, 2-2 och till sist 2-3. Det var deras blott andra förlust i årets seriespel.

Klart ondare lär dock uttåget ur Champions League i veckan gjort. City har inte ens i närheten av att lyckas vända på siffrorna mot Liverpool i kvartsfinalen och efter 1-2 i baken hemma blev de slutgiltiga siffrorna 1-5. Allt som allt, nu: tre raka förluster!

Tottenham kan vara rätt avslappnade inför seriens sex avslutande matcher när de, i praktiken, nästan redan är klara för även nästa års Champions League. Lite heder finns dock i att plocka den andraplats som för närvarande innehas av nämnda Manchester United. Den stora uppgiften kvarstår i FA-cupen, där semifinal väntar mot just United om strax över en vecka.

Formen? Den är mycket fin! De har vunnit fyra matcher efter varandra, varav alla på resande fot, och en av dessa kom i derbyt mot Chelsea.

Det stora frågetecknet på frånvarofronten är att Manchester Citys Fernandinho, avstängd, missar matchen. Annars är John Stones osäker och Benjamin Mendy fortsatt out. ”Spurs” har försvinnande små bekymmer: Harry Winks och Kyle Walker-Peters borta samt eventuellt Kieran Trippier likaså.

Mål, mål, mål!

Skriker det inte målexplosion här?

Det är dessutom förvånansvärt fräna odds som är presenterade för överspelen på målmarknaden, varpå en uppenbar lucka för spelvärde finns för oss att ta del av.

Tottenham sprudlar det om och hemma på Wembley Stadium ser de säkert chansen att såra ett uppretat Manchester City djupt under isen. Och City vill förstås säkra deras serietitel, vilket är ett sätt för dem att ta liten revansch på den mardrömstid som de nu hoppas ska vara förbi.

Defensivt har City blivit svårt sårade på sistone och det märks av att vissa problem finns mot de allra bästa offensiverna – en kategori ”Spurs” ändå får räknas in i. Fyra raka matcher har passerat 2,5 mål.

För Juventus: fem raka över samma mållina.

Tror på helt öppna dörrar på Wembley Stadium denna afton och skulle inte bli förvånad om siffrorna sköt rakt upp i taket!

Över 2,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt tre mål – är ett kanonspel till oddset 1,80. LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 + 200 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, lördag 14/4
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: