Speltips inför Tottenham – Manchester City 9/4: Helengelsk kvartsfinal

Spelbloggare Publicerat: 8 april 2019

Det är inte en främmande tanke att Tottenham Hotspur skulle kunna hålla dubbelmötet mot Manchester City i Champions League-kvartsfinalen dem emellan levande när 90 minuter är summerade på deras nya hemmaarena. Här hittar ni vårt speltips, oddsen och startelvorna.

Boosta spelkassan inför veckans Champions League! Här hittar ni spelbolagens bästa oddsbonusar, varav flera unika.

Annons:

Åtta klubbar återstår i Champions League och hälften av dem från Premier League, men det blir max tre vidare till semifinalfasen i och med det helengelskamötet mellan Tottenham och Manchester City.

Parallellt vid denna match, 21:00, möter Liverpool och Porto varandra på Anfield. Givetvis levererar vi på Spelbloggare speltips även därifrån, som alltid från Champions League.

Matchen mellan Tottenham och Manchester City, i det första mötet av två, visas på TV6, Viasat Ultra HD samt Viaplay. Och varför inte passa på att höja tempen med en peng på matchen? Matchens och dagens bästa speltips står vi för.

”Spurs” har erkända höjder i deras spel, men får komma till insikt om att de är tydliga underdogs på förhand. Formen är lite sisådär, däremot fick de återigen fira när det vankades derby mot Crystal Palace förra veckan. 2-0 skrevs siffrorna, Heung-Min Son och Christian Eriksen stod för varsin fullträff.

Manchester City har vassare udd, större bredd och är i åtskilligt bättre form. Vad sägs om 14 raka segrar, varav 13 redan under ordinarie speltid? De har chansen att vinna fyra titlar, bästa möjliga utfall, under året. Ligacupen är redan klar. CL, Premier League och FA-cupen återstår…

Dubbelmötet hålls levande – skrällbud

Över 180 minuter ska Manchester City ha bäst chans mot Tottenham Hotspur. Det kan inte bortses från.

Huruvida de ska ses som så pass överlägsna mot Tottenham, som CL-premiärspelar på deras nya arena, i det första mötet av två är desto mer tveksamt. Till och med rentav missvisande, menar vi.

Den stora premiären på Tottenham Hotspur Stadium, alltså i derbyt mot Crystal Palace, blev en stor fest och här väntar en historisk match – en som kan bli nyckeln till en eventuell Champions League-semifinal. Generellt, även på Wembley Stadium, har de varit solida på sistone – 5-1-0 i formraden, däribland med en 3-0-kross av Borussia Dortmund.

Visst, Manchester City kör i princip över allt motstånd för närvarande, men Tottenham är ett mycket kompetent motstånd och på bortaplan, med returen hemma att vänta, skulle krysset vara ett bra utfall och det lär inte bli att jaga överdrivet mycket.

Summa summarum: här ska ”Spurs” ses med bättre chans att hålla dubbelmötet levande…

Vårt speltips blir därför Tottenham +0,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de förlorar med uddamålet – till 1,81 gånger det investerade kapitalet hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 9/4
TV:  tvsex logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.