Speltips inför Tottenham – Manchester United 25/7: Intressant lägeskoll

Simon Pålsson Publicerat: 25 juli 2019

Det blir ett vinnarspel med försäkring inför nästa omgång i International Champions Cup mellan engelska storlag som Tottenham och Manchester United den 25 juli 2019.

Annons:

International Champions Cup rullar vidare och på torsdagen är det dags för en av de mer intressanta matcherna hittills. På amerikansk mark fortsätter nu turnén och för två engelska storklubbar, Tottenham och Manchester United, blir förberedelserna allt mer intensiva då säsongen närmar sig med stormsteg.

I helgen är det bara två veckor (!) till Premier League börjar och nu gäller det att få ordning på det lagbygge som behöver inleda säsongen starkt. Med tanke på den tuffa konkurrensen som råder i toppen av den engelska högstaligan finns det inte utrymme för en svag inledning på säsongen, åtminstone inte för lag som Tottenham och Manchester United, som båda ligger en bit efter Liverpool och Manchester City.

Därför är det intressant att se hur lagen har hanterat sommarens transferfönster. Förutom att båda lagen har lyckats hålla kvar sina bästa spelare finns det inte mycket som talar för att det här ska bli en klassisk transfersommar. Manchester United har plockat in ett par mindre okända namn, men har å andra sidan lyckats behålla Paul Pogba. Troligen ansluter även Bruno Fernandes och möjligen Harry Maguire. Ytterst tveksamt om det räcker.

Tottenham å sin sida har äntligen varit lite aktiva på transfermarknaden efter att ha gjort totalt noll förstärkningar förra sommaren. Men det faktum att Harry Kane, för att nämna den tydligaste stjärnan, fortsatt är kvar gör att supportrarna ser med tillförsikt på säsongen som kommer.

Spel på en vinnare

I det här skedet av försäsongen är det tydligt hur vissa lag tar matcherna i exempelvis International Champions Cup på större allvar än vad andra gör. Real Madrid är kanske det tydligaste exemplet på ett lag som inte riktigt har levlat upp redan i det här tidiga skedet av säsongen.

En intressant poäng att ha med sig är också att Tottenham har sett starka ut. Laget vann med 3-2 mot Juventus i en härlig historia där Mauricio Pochettino valde att spela med närmast bästa lag. Det är roligt att få se så spetsiga startelvor redan i det här skedet av säsongen.

Manchester United har med större delen av sitt lag redan nu, med en Paul Pogba som ser överraskande het ut. Det känns dock som att det här är ett lagbygge i behov av en eller två spetsspelare till för att kunna vara att räkna med.

Med det sagt tror vi på en intressant fight just här. Manchester United vann senast mot Inter och har radat upp vinster, om än mot sämre lag, på försäsongen. Däremot är Tottenham såväl bättre spelare för spelare som rent formmässigt.

Tottenham draw no bet spelas till 1,86 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Tottenham draw no bet
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  13:30, torsdag 25/7
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.