Speltips inför Tottenham – Newport County 7/2: Gör om, gör rätt!

Spelbloggare Publicerat: 7 februari 2018

Som de höll på att sjabbla till det, Tottenham – men Harry Kane fixade i alla fall omspel mot Newport County, som huserar i landets fjärdedivision. Nu ska väl dolken bara stötas in? Proppen ur!

En stark startelva presenterades. Newport County, trots bortaplan, skulle bara städas av och Tottenham således bli klara för den femte rundan av FA-cupen. Men vad hände?

Det var till och med nära att bli respass direkt ur cupspelet för ”Spurs”. Som så ofta förr klev dock Harry Kane fram som räddaren i nöden med sin 1-1-strut bara minuter från slutet. Problematiskt är det ur den synvinkeln att Tottenhamspelarna, som schemat ser ut, verkligen är i behov av så mycket vila som bara möjligt.

I Newport kan känslorna tänkas vara blandade i spelartruppen. Å ena sidan tappade de sent, vilket betyder att avancemanget är en bra bit borta, men å andra sidan får de chansen att visa framfötterna på en arena som Wembley Stadium. Det kan vara bland det största som kommer hända i flera av spelarnas fotbollskarriärer.

Väl i serien, fjärdedivisionen, League Two, simmar Newport County runt i mitten av tabellen. De skulle fortfarande kunna plocka en playoffplats, men det är det försvinnande lite som talar för. Nästa år, månne?

Saknas för gästerna gör trion bestående av Sean Rigg, Marlon Jackson och David Pipe. Detta medan Tottenham har hela truppen intakt.

Sätter in dolkstöten

Rotation på flera positioner? Absolut. Det kommer vi få se från Tottenhams tränare Mauricio Pochettino, men av alla rapporter att döma väntas det bli en liknande startelva som i det inledande mötet – och det är en sådan som skulle stå oerhört starkt till och med i Premier League.

Bland andra Harry Kane, som alltså räddade ”Spurs” i det första mötet, ser ut att få spela från start. Landslagsmannen hittar nätet i mer eller mindre varenda match numera och han var den som kvitterade mot Liverpool, från straffpunkten, i slutsekunderna av 2-2-mötet dem emellan förra veckan. Innan dess hade däremot en straffspark sumpats.

På Wembley Stadium ska ett såhär starkt Tottenham städa av Newport County av bara farten. Cuprundan innan denna, på hemmaplan mot AFC Wimbledon, tredjedivisionen, vann man med tre mål mot noll.

Minst lika stora siffror nu? Vi spelar Tottenham med -2,6 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst tre mål – till 1,86 x insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Tottenham -2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 7/2
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: