Speltips inför Tottenham – PSV 6/11: Måstematch för ”Spurs”

Spelbloggare Publicerat: 4 november 2018

Om det inte blir en trea, då är hoppet sinat för Tottenham Hotspur. Holländska PSV, med siktet på Europa League-slutspelet, hoppas såklart kunna fälla krokben för dem – precis som för ett par veckor sedan. Lyckas eller ej?

Annons:

Känner ni pressen, Tottenham? Det kan man räkna iskallt med. Fruktansvärt pressad situation som råder.

På tre matcher, hälften av gruppspelet avklarat, har Tottenham förlorat mot både Inter, på sex pinnar, och Barcelona, med full pott, och löste senast enbart ett kryss i bortamötet med PSV efter att holländarna kvitterat med tre minuter kvar av ordinarie speltid – strax efter att keepern Hugo Lloris visats ut.

Förutom att Lloris därmed är out ikväll, saknas även Jan Vertonghen, Victor Wanyama, Eric Dier, eventuellt Danny Rose samt Mousa Dembélé matchen. Välfylld lista av frånvarande spelare, flera betydelsefulla namn också. Gästernas enda avbräck är på Ryan Thomas.

PSV har inte bara chansen att fälla krokben för ”Spurs” i deras jakt på en Champions League-slutspelsplats, utan kan även knipa Europa League-dito framför nosen på dem. Klubbarna står båda på varsin pinne och enda fördelen för Tottenham är två plusmål.

God känsla är det PSV kommer till spel med, efter att ha inlett den inhemska serien med full briljans – 11 matcher och 11 vinster. Målskillnaden i dessa är makalösa 39-4. Annan konkurrens nu, helt annan, men det är klart att detta stärker laget på alla fronter inför matchen och fortsättningen i CL som helhet.

Fel mållina

2-2 blev det senast. Mindre underhållande, om man ser till målen, väntar vi oss det bli nu. Förhållandevis spännande kan det dock bli, fastän Tottenham såklart är att räkna som enorma favoriter såhär på förhand.

PSV kommer sannolikt kliva ut med en extremt tillbakalutad och defensiv approach här. Formen är stark och de har visat att de kan ställa till problem för Tottenham – kanske bara på ett annat sätt nu. Framåt ska de inte ha alltför mycket att säga till om, på Wembley Stadium.

Tottenham kommer från två underhållande och målrika matcher, vinster borta över West Ham United samt Wolverhampton Wanderers, och det är starka besked. En reaktion skulle dock kunna vara att vänta, i en match mot ett väntat klart mer tillbakalutat motstånd.

Mållinan är satt till 3,5 och till rådande odds hade undertecknad snarare satt den till 3,25 (asian handicap) om jag haft titeln oddssättare. Nu tar vi istället position för undern.

Oddset? 1,73 hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, tisdag 6/11
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.