Speltips inför Tottenham – Stoke 9/12: Räkna med nerv!

Spelbloggare Publicerat: 7 december 2017

Vi kan inte bortse från Tottenhams något för stora favoritskap inför lördagens hemmamatch mot Stoke City – och klipper därför till på ett visst skrällspel.

Grus har hamnat i Tottenhams maskineri och kombinerat med toppkonkurrenter som levererar på löpande band, är symptomet uppenbart – att de fått en skjuts neråt i tabellen. Mer bestämt; ända ner till plats nummer sex, utanför Europaområdet, och om de inte förmår att vinna denna match riskerar avståndet till dito, i synnerhet CL-platserna, ökas på.

Kniven mot strupen vore kanske att ta i, men ”Spurs” behov av en trea ska heller inte underdrivas. Det står klart.

Om vi tittar på Stoke – har de större kapacitet än såhär? Frågeställningen är helt klart relevant när man tittar på spelåret som helhet, men det är klart att trettondeplatsen är lite av en besvikelse. Men varför deppa för det? Glappet till den övre halvan är litet och man kommer från en moralstärkande uddamålsvinst över jumbon Swansea, trots 0-1 i baken redan efter tre minuters spel.

Tottenham ur form – eller bara överskattade?

Stoke – Liverpool: 0-3
Manchester City – Stoke: 7-2
Stoke – Chelsea: 0-4
Stoke – Manchester United: 2-2
Stoke – Arsenal: 1-0

Stokes facit mot topp sex-klubbarna är absolut inte det bästa, tre klara förluster på fem matcher, men å andra sidan har de två andra slutat upp i fyra pinnar. Ser det knappast som en trend – ännu – och i min bok får man värdera matchen som situationen är för närvarande.

Som nämnt; Stoke kom tillbaka starkt mot Swansea och den enda stora plumpen på de sex senaste matcherna var mot Liverpool, 0-3. Normalt är ”The Potters” solida på hemmaplan och de har potential att ställa till med problem för Tottenham.

Gästernas 3-0-vinst i veckans CL – tätt schema; frågetecken för fysiken? – följde upp en vinstfri svit om tre matcher och dessa var mot Watford, Leicester och West Bromwich. Laget blir mer ifrågasatt, med all rätt, och det har funnits problem att omvandla bollinnehav till målchanser och i sin tur till mål.

Tror att vi kan vänta oss en ganska tajt matchning här, varpå spelet blir Stoke +2,0 mål (asian handicap) till 1,65 gånger pengarna hos LeoVegas. Gäller då är insatsen tillbaka om de förlorar med exakt två mål.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få en unik bonus om 2 000 kr!

Speltips:

Speltips: Stoke +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 16:00, lördag 9/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: