Speltips inför Tottenham – Watford 30/4: Kombinationsspel

Spelbloggare Publicerat: 28 april 2018

En klassisk kombination, redan hopknåpad av bookiesarna, synas med glädje inför måndagens enda Premier League-match – Tottenham Hotspur mot Watford, på Wembley Stadium.

Ett uppretat Tottenham är det som kommer till spel här, på Valborgsmässoaftonkvällen, efter att ha förlorat FA-cupsemifinalen mot Manchester United med 1-2, trots att man var de som fick in matchens första balja via Dele Alli.

Faktum är att det var deras tredje match på raken utan vinst. Håller greppet på att tappas? Gäller nu är att hitta tillbaka på rätt spår, för att inte riskera tappa den fjärdeplats som innehas, vilken leder till nästa Champions League-upplaga, till Chelsea.

I en match av den här typen, mot ett betydligt sämre fotbollslag, på Wembley Stadium, är det enbart en trea som kan räknas som ett acceptabelt utfall för ”Spurs”. Watford kommer dock, förstås, försöka sätta käppar i hjulen för dem – men har de kapaciteten för det? Av oddsen att döma – med största säkerhet inte.

Från de sex senaste matcherna har Watford inkasserat så lite som två pinnar, vilka kommit i form av kryss i matcher de spelat på hemmaplan och axlat favoritskapet i.

Det fanns till och med en period där Watford var uppe och nosade på Europaspel, men precis som väntat har de fallit ihop och simmar nu runt i mittenskiktet – tolfteplatsen. Ett antal platser uppåt kan nås, ett antal kan fallas.

Vinner och håller nollan

Fem matcher efter varandra med minst ett insläppt mål. Tre raka utan vinst. Det blåser lite om Tottenham, men det tuffa spelschemat ska också värderas in. Tror att ”Spurs” studsar tillbaka här.

Normalt är Tottenham stabila. De snittar under ett insläppt per match, 31 stycken på 34 matcher, och det är tredje minst i hela serien. Grunden är trots allt solid och spets finns det nästan av i överflöd. Harry Kane levererar i princip alltid.

Vi har svårt att se ett helt iskallt Watford räcka till här. 0-2-4 står resultatraden i de senaste veckorna och i fyra av matcherna har de blivit nollade, liksom i sju raka på resande fot. Där har Javi Garcias mannar sällan någonting att sätta emot.

Vägas in ska också skadesituationen för Watford, med fem spelare som kommer missa matchen och ytterligare fyra som riskerar det. Bland de senare nämnda, bland andra Sebastian Prödl samt Troy Deeney. Flera tuffa avbräck.

Tottenham? Bortsett från skadan på Harry Winks har de hela truppen intakt.

Spelet blir Tottenham att vinna och hålla nollan till fullt acceptabla 1,77 x insatsen hos Titanbet.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner & håller nollan
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 21:00, måndag 30/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.