Speltips inför Trelleborg – Örebro 13/4: Allsvensk fredagsunderhållning från ”Tjongavallen”

Spelbloggare Publicerat: 11 april 2018

Lyx i form av allsvensk fredagsfotboll bjuds på från två håll i landet. Här blickar vi närmare inpå mötet mellan Trelleborg och Örebro SK på Vångavallen, varifrån Spelbloggare tar ställning och sida.

Efter att ha fallit med 1-3 i premiären mot Blåvitt, plockade Trelleborg en stark pinne via en hedervärd försvarsinsats i bortamötet mot Djurgården och därifrån finns det mycket att ta med till senare. Under perioder skapades en del målchanser, även om det ska nämnas att det var med blotta förskräckelsen som man kom undan med ett kryss.

Nu väntar ett betydligt mer beskedligt motstånd i form av Örebro SK, som från vissa håll och kanter påtalats kunna bli en bottenkonkurrent till just nykomlingen och klassiska TFF.

Närkingarna har öppnat säsongen med två oavgjorda matcher: borta mot GIF Sundsvall i en – bokstavligen – iskall premiär och senast hemma mot rivalen IFK Norrköping efter att Filip Rogic kvitterat sent. Det får de väl ändå vara någorlunda tillfredsställda med?

Prestationsmässigt var premiären och omgång två som natt och dag för Örebro SK. Mot ”Giffarna” skapades knappt ett dyft i form av målchanser, medan motståndarna var lika kalla, och Norrköping, som är en liten titelaspirant, sattes under hård press och bjöds på en tuff match.

 

Att Trelleborgs FF kommer få kämpa febrilt för att ens överleva i det svenska finrummet, det är ingen långsint gissning – men den här typen av matcher ska de inte vara oävna i och det är även de som ska vinnas för att kunna hålla hoppet vid liv.

För den delen känns ÖSK, trots en bra insats senast, inte speciellt heta. De kan mycket väl bli inblandade i bottenstriden, likt TFF väntas.

TFF stod upp fantastiskt starkt mot Djurgården och förtjänade kanske även mer i premiären mot IFK Göteborg. Gillar faktiskt vad de visat upp, trots blott en pinne inkasserad.

Vångavallen, eller ”Tjongavallen”, kan innebära problem för många allsvenska motståndare och med ett ÖSK som trivs allra bäst samt hemmaspelar på plast stärks aktierna knappast för deras del.

Mycket talar för en tät historia, men det ska samtidigt tveklöst vara viss fördel Trelleborg och lite värde finns väl att tälja på spelen till deras favör?

Synar med glädje Trelleborg +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjord – till 1,88 gånger degen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Speltips:

Speltips: Trelleborg +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (Unik bonus: 200% upp till 1 000 kronor!)
Spelstopp: 19:00, fredag 13/4
TV:  cmoresport logo cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: