Speltips inför Tyskland – Holland 19/11: Hur i hela världen tänker spelbolagen?

Spelbloggare Publicerat: 19 november 2018

Motivationen är en av de större faktorerna som ligger till grund för vårt speltips i samband med måndagens match mellan Tyskland och Holland. Bud på skräll, månne?

Annons:

Sommarens VM var ett nästan historiskt fiasko. Och bättre har det inte blivit vartefter heller. Tyskland är en fotbollsnation som man numera kan påtala klar kris för. UEFA Nations League, två matcher mot Frankrike och en mot Holland, har landat i så lite som en pinne och den samlade målskillnaden i matcherna är 1-5.

Därmed är det också klart att landet kommer skickas ner i B-divisionen till kommande upplaga av den nya turneringen och tändvätskan kan eventuellt saknas helt till matchen. Hur motiverar man sig nu? Gnitan – kan den hittas?

Lite positivare jargong har det emellertid blivit i och med förra veckans 3-0-kross av ett kompetent Ryssland i en vänskapsmatch, men samtidigt var det ett motstånd som helt haft blickarna på kommande fajt mot Sverige. Svårbedömt och att dra alltför stora växlar av insatsen kan således vara missvisande.

Det snackas mycket om att Hollands storhetstid är helt över, inte minst efter det misslyckade VM-kvalet – och vissa poänger finns möjligen i det – men här i Nations League har de varit briljanta och vid händelse av minst ett kryss i matchen, gruppens sista, tar de över förstaplatsen från världsmästarna Frankrike, som förra veckan städades av med siffrorna 2-0.

Galen övertro på tyskarna

Hur i hela världen kan siffrorna för det raka spelet på Tyskland vara nere under dubbla insatsen? Detta kan vi inte alls förstå, trots hemmaplan och den status som tyskarna det facto har i fotbollsvärlden.

Lite av en vitamininjektion kan kanske vinsten över Ryssland ha varit, där man också testade lite nytt i spelsystemet och det fick alltså positivt utfall.

Men att ställas mot Holland nu, det kan betyda stora problem. De vann alltså över världsmästarna för bara några dagar sedan, spelarna skiner och är medvetna om att allt förutom en förlust innebär en spektakulär förstaplats.

Motivationsfaktorn är, såklart, av stor betydelse och som situationen ser ut för närvarande kan vi inte annat än att lämna förtroendet i holländska spelarnas händer.

… Och detta i form av ett +0,5 (asian handicap)-spel på dem till exakt dubbla insatsen. Det betyder att spelet sitter vid såväl kryss som vinst för Holland.

Annons:
  Rygga spelet hos Titanbet – Få upp till 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Holland +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet
Spelstopp: 20:45, måndag 19/11
TV:  tvtolv logo cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: