Speltips inför Tyskland – Israel, U21-EM-kvalet 22/2: Trippla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 22 mars 2018

Här blir det att åka av! Kvalet inför U21-EM fortsätter och matchen mellan Tyskland och Israel tror vi har all potential att bli lika underhållande som sist de mötte varandra, varpå ett speltips till trippla insatsen sitter på sin plats.

Fem matcher vardera är avverkade och fem återstår. Det handlar om Tyskland mot Israel, som båda jagar en plats till mästerskapet – och, på pappret, ska ha chans på det.

Nu vore det en skräll modellen större om Israel lyckades, men låt oss leka med tanken att de skräller till det här och det kan mycket väl komma att bli så. Plats fyra parkerar de på nu, med en trea upp till Irland på den andraplats som eventuellt leder till playoff.

På toppen av kullen hittas, föga förvånande, just Tyskland. Lagets U21-generation kryllar av talang och klass och är för ärlighetens skull på en helt annan nivå än kvällens motståndare – något som oddsen även indikerar på: 1,13-9,00-21,00.

Flera av de tyska spelarna huserar redan i den här åldern i bland annat den tyska klubbfotbollens finrum. En av de som stuckit ut är Marcel Hartel, med rutin från spel i Köln och Bundesliga – och nu i Union Berlin, andradivisionen.

William Hill sticker ut hakan

Senast länderna var i farten här i kvalet var i mitten av november månad förra året – och det faktiskt med match mot varandra i Tel Aviv. Israel satte tyskarna under hård press, kvitterade till 2-2 med cirka kvarten kvar att spela, men förmådde inte att hålla det uppe ända in i kaklet och föll till sist med 2-5.

Matchen bjöd, alltså trots slutresultatet, på spänning – men inte minst fart, fläkt och underhållning!

Lagen har båda stuckit ut i deras offensiva spel även under kvalet som helhet. Israel har vid flera tillfällen visat att de har potentialen att sätta press på namnstarkare motstånd, men har däremot släppt in näst flest mål i kvalet och då har ett par av gruppens nationer spelat en match mer.

Tyskland har på fem matcher hittat nätet vid hela 20 tillfällen och släppt in sex baljor. Här på hemmaplan väntar vi oss att de kommer trycka upp positionerna och försöka höja tempot i matchen, vilket borde resultera i flera mål och eventuellt även i att det kan slå dem tillbaka.

Målpartaj?

Över 4,5 mål är värt att testa med en TV-pollett till trippla insatsen hos William Hill – ett odds som de sticker ut hakan med.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 4,5 mål
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 19:00, torsdag 22/3
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: