Speltips inför U21-EM: England – Frankrike 18 juni

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2019

England och Frankrike gör upp i den första omgången av gruppspelet i U21-EM tisdagen den 18 juni 2019. Speltips? Jo, jag tackar.

Annons:

Den här sommaren är synnerligen intensiv och fullspäckad vad gäller landslagsspel. På damsidan är det som bekant världsmästerskap. På herrsidan spelas Europamästerskapet för U21-landslaget, men det spelas också ett världsmästerskap för U20-landslagen. Den som vill ha full koll behöver också ställa om dygnet för att orka nätterna med Copa America.

U21-EM består av totalt tre grupper med fyra lag i varje. England och Frankrike tar båda plats i den sista gruppen, C-gruppen. Det här är två lag som kliver in i turneringen inför premiäromgången med höga förväntningar.

England såg starka ut i sitt kvalspel och slog ut Nederländerna på vägen fram. På försäsongen, om vi kan kalla den så, har laget spelat oavgjort med Polen och förlorat knappt mot Tyskland.

Frankrike å sin sida slog ut lag som Bulgaren och Slovakien – ganska enkelt såklart – i sin kvalgrupp och har därefter radat upp träningsmatcher. Dessvärre har det bara blivit en vinst under 2019, hemma mot Belgien med 3-0.

En tät match att vänta

Om vi ser till de båda lagen och vilka spelare som fyller ut startelvorna kan vi konstatera att det är stjärnspäckat i båda läger. För att vara så pass unga spelare finns det redan många färdiga stjärnor att njuta av. Eller vad sägs om Phil Foden, Ryan Sessegnon och Tammy Abraham i det engelska laget? Allra mest intressant är väl i för sig James Maddison på mittfältet, som mycket väl kan bli turneringens spelare.

Som bekant hade Frankrike chansen att få med tunga spelare som Ousmane Dembele och Kylian Mbappé, men valde att gå på mer renodlade ungdomslandslagsspelare istället. Med det sagt finns det intressanta pjäser på alla positioner och det franska landslaget, där spelarna hör hemma i Ligue 1 för det mesta, har också stark kraft.

I våra ögon är det här ett rivalmöte direkt mellan två potentiella guldkandidater. Det kan mycket väl bli lite tuppfäktning och ett hett, intensivt spel. Men någon målfest är inte direkt vad vi förväntar oss.

Under 2,5 mål spelas till 1,80 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, tisdag 18/6
TV:   svttjugofyra logo
Stream:   svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.