Speltips inför U21-EM: Italien – Polen 19/6: Tungt möte

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2019

Två lag som gärna vinner sin match. Det är vår känsla inför mötet mellan Italien och Polen i U21-EM onsdagen den 19 juni.

Annons:

Det italienska landslaget har av många beskrivits som det mest intressanta i pågående U21-EM i Italien/San Marino. Detta då det finns flera tunga namn i startelvan, där Nicolo Zaniolo nog är affischnamnet som sticker ut lite. Det är ingen hemlighet att spelaren från AS Roma har en otrolig kapacitet.

Han var en av många italienska spelare som visade framfötterna i premiären mot Spanien, i en match som Italien alltså vann med 3-1. Det var en ordentlig fjäder i hatten till hela laget och ett bevis på att det italienska U21-landslaget är att räkna med på hemmaplan. Det är naturligtvis en stor fördel att få spela på sin egen hemmaplan i ett mästerskap.

Nu väntar hur som helst ett nytt tufft möte när Polen står för motståndet i omgång två i gruppspelet. Polackerna vann också sin premiär, med 3-2 mot Belgien, och har därmed ett fint utgångsläge inför fortsättningen. Faktum är att båda lagen här har allting i egna händer för att ta sig vidare till slutspelet.

Båda vill vinna

I den första matchen mot Spanien, den som Italien imponerande nog alltså vann med 3-1, ådrog sig Nicolo Zaniolo en skada som tvingade honom av planen med smärtor. Det kan innebära att han inte spelar den här matchen. Rimligen bör italienarna försöka vila honom så länge det går då han väntas bli viktig i slutspelet.

Polen vann också sin premiär, som vi redan nämnt, men detta utan att behöva offra några spelare. Det gör att vi förväntar oss precis samma startelva i den andra gruppspelsomgången. Att slå Belgien med 3-2 var ett styrkebesked och ett tydligt tecken på att det polska landslaget är på rätt väg.

Italien har faktiskt bara tre vinster på sin tio senast medan Polen bara har två förluster på sina 15 senaste matcher. Trots det har spelbolagen Italien som klara favoriter här, medan vi tror på en öppen match mellan två offensivt starka lag.

Båda lagen göra mål kan spelas till hela 2,15 gånger såsen hos Betfair.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:   Betfair
Spelstopp:  18.30, onsdag 19/6
TV:    svttjugofyra logo
Stream:   svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.