Speltips inför Uruguay – Japan 21/6: Solklar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2019

Uruguay har med sig en fin vinst från premiären i Copa America och hoppas nu städa av Japan utan att behöva förta sig alldeles för mycket natten till midsommarafton.

Annons:

Copa America har inletts i en ryslig takt och vi har fått se intensiva, härliga matcher om nätterna. Den som har skruvat om dygnet eller som av annan anledning haft möjlighet att följa det mesta kan inte vara besviken. Det har varit en turneringsinledning som visat många lag från sin bästa sida.

Uruguay såg exempelvis urstarka ut i premiären mot Ecuador och vann med stabila 4-0. Detta bara timmarna efter att Japan förlorat sin inledande match mot Chile. Det mötet slutade också 4-0 och det japanska landslaget visade sig direkt svaga.

Japan har blivit speciellt inbjudna till den här turneringen – tillsammans med Qatar – för att fylla ut med intressanta landslag. Det har dock visat sig att det japanska, nybyggda, landslaget inte har en suck. Chile må vara regerande mästare, men Uruguay lär vara en minst lika svår nöt att knäcka.

Solklart spel

Uruguay har en synnerligen stark trupp med sig till turneringen och är som vanligt en utmanare i dessa sammanhang. Men nu finns inte mittfältaren Matias Vecino, till vardags i den italienska storklubben Inter, tillgänglig mer i den här turneringen efter en skada.

Samtidigt ska sägas att Japan inte har några nya skador eller andra avbräck inför sin andra match här i turneringen. Däremot ska sägas att det japanska landslaget åkt till Brasilien med en mycket ung trupp då japansk landslagsfotboll försöker genomgå en radikal generationsväxling. Det gör att erfarenheten är allt annat än diger och kollektivet är inte riktigt nära varandra än.

Efter den inledande omgången i Copa America har vi inget vidare förtroende för Japan. Uruguay är dessutom urstarka i sin defensiv och lär bogsera hem en enkel vinst här.

Uruguay vinner och håller nollan till 1,77 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Uruguay vinner och håller nollan
Odds:  1,77 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  01:00, fredag 21/6
TV:   tvtio logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.