Speltips inför Uruguay – Peru 29/6: Klar favorit i kvartsfinalen

Simon Pålsson Publicerat: 29 juni 2019

Uruguay och Peru gör upp om en plats i semifinalen av Copa America när lagen möts i kvartsfinal lördagen den 29 juni.

Annons:

Efter ett intressant gruppspel är vi nu framme vid det avgörande slutspelet i Copa America och som vanligt är det ett lite skevt första steg i slutspelet i den här turneringen. Det beror på att det bara finns tre grupper i själva gruppspelsfasen, någonting som gör att även de två bästa treorna tar sig vidare.

I det här fallet har Peru tagit sig vidare och får nu möta Uruguay. Detta är ett Peru som i sista gruppspelsomgången åkte på ordentligt med däng mot Brasilien (i för sig värdnation och i bra form) med hela 5-0. Det tyder på att Peru, ett landslag som för ett par säsonger sedan verkligen kändes på gång igen, inte riktigt har vad som krävs för att stå emot de allra största nationerna ens i Copa America.

Märk väl att Uruguay får anses som ett landslag som nosar på att tillhöra den gruppen, alltså gruppen för de allra största landslagen. Laget imponerade i gruppspelet med en fortsatt solid defensiv och även fall offensiven lämnar en del övrigt att önska vet vi hur potentialen ser ut.

Edinson Cavani, Luis Suarez och Lucas Torreira är tre spelare som har kreativitet nog för att luckra upp många försvar. Att försöka pilla in ett par bollar mot Peru kommer inte att vara den sista och svåraste utmaningen för Uruguay i den här turneringen.

Klar favorit – rakt spel givet

Uruguay har klarat sig igenom turneringen utan alldeles för många skador, men nu är Diego Laxalt lite osäker efter att ha fått en skada i sista gruppspelsmatchen. Däremot är Matias Vecino fortsatt inte tillgänglig då han lämnade truppen redan innan första matchen på grund av en skada.

Peru har inga skador eller andra avbräck i kvartsfinalen. Känslan är att det kan behövas det allra bästa laget – som dessutom har sin bästa dag – för att det ska kunna bli ett fint resultat här. Förlusten mot Brasilien i sista gruppspelsomgången, alltså 5-0, var en jobbig realitycheck för laget.

Här är Uruguay solklar favorit då det är ett rakt igenom bättre fotbollslag. Ibland är det faktiskt inte svårare så när man ska hitta ett bra speltips inför matcherna.

Uruguay vinner (ordinarie tid) spelas till fina 1,70 gånger såsen hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Uruguay vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Interwetten
Spelstopp:  21:00, lördag 29/6
TV:   tvtio logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.