Speltips inför Valencia – Krasnodar 7/3: Målspel från Europa League

Spelbloggare Publicerat: 6 mars 2019

Räkna inte med en målfest när Valencia och Krasnodar inleder deras dubbelmöte i Europa League. Det är visdomen vi delar med oss av inför torsdagens möte på Mestalla, med tillhörande speltips.

Annons:

Europa League-slutspelet har kommit till åttondelsfinalen nu när sextondelsditot är avverkat och det är två rejält hungriga lag som ska mäta krafterna under kvällen, 21:00. Matchen visas på Eurosport 2, för den som vill höja upp tempen i samband med ett placerat spel.

Valencia hade inte de minsta bekymmer med att passera den skotska klassikerklubben, Celtic, i den förra rundan sedan de missat Champions League-slutspelet efter att ha hamnat bakom Juventus samt Manchester United i gruppspelsfasen. Hit kommer de också som favoriter. Ganska klara sådana.

Det är dock ett Krasnodar som visat att de har skrällpotential. Sextondelsfinalen var en storskalp från deras sida, när Bayer Leverkusen skickades ut efter dubbla kryss och fler bortamål. Under de 180 minuterna visades tålamod, defensiv stabilitet och ren styrka prov på.

Men visst kommer det krävas mycket för att lyckas slå på den stora skrälltrumman på nytt. Oddsen för vilken sida som ska avancera vidare står i 1,35-3,50 och det är talande för de skillnader som faktiskt råder, spelare för spelare. En spansk storklubb mot en rysk sådan.

Underspel

Liksom när Krasnodar ställdes mot Bayer Leverkusen, kommer det handla om att hålla tätt bakåt och speciellt här på bortaplan. Stor respekt för motståndarna behöver visas. Ytor ska täppas till. Ett försvarsspel sitta till punkt och pricka.

Detta är mot ett Valencia som på senare tid mer eller mindre inte ens släppt in mål – och det har i stort också varit defensiven som utmärkt dem under spelåret. Sedan mitten av februari månad, sju matcher sedan dess, har alla klivit under den klassiska 2,5-målslinan och i Primera División har det blivit blott 27 mål framåt på 21 matcher samt 21 bakåt.

Med tävlings- och träningsmatcher inräknade har Krasnodar hela nio raka matcher under samma mållina och framförallt gäller det att visa upp en liknande motståndskraft som mot Leverkusen. Det tror vi att de klarar av.

Under 2,5 mål spelas till 1,97 gånger pengarna hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få 2 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, torsdag 7/3
TV:  eurosporttva logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.