Speltips inför Valencia – Real Madrid 27/1: Veckans bästa speltips

Spelbloggare Publicerat: 27 januari 2018

Lördagens och kanske till och med veckans bästa speltips. Det hämtas från det spanska toppmötet mellan Valencia och Real Madrid, där oddssättarna är ute på extremt tunn is. Skynda, fynda!

Det finns fiaskon och så finns det fiaskon. Förra året: mästare i La Liga och Champions League. Nu, för Real Madrid? Enda kvar att spela för, i titelväg, är det senare nämnda, CL. Detta när de inte är bättre placerade än fyra i serien, med 19 pinnar upp till serieledande Barcelona och på det trillade ur Copa del Rey i veckan.

Faktum är att ”Marängerna” inför cupdubbelmötets andra halva mot Leganés, på Santiago Bernabéu, ledde med 1-0 från bortamötet – men hemma föll de oväntat och hårt med 1-2. Färre bortamål och respass därifrån. Krisrubrikerna har, med all rätt, prydd tidningarna under veckan som varit.

Som raka motsatsen till Real Madrid, är Valencia kanske det största utropstecknet i det spanska finrummet. Flera år av besvikelser har skiftat över till att nu vara tabelltrea, med fem pinnar ner till Real, fast med en match mer spelad, och klubbens supportrar längtar förstås efter ett nytt Champions League-äventyr. Hatten av!

Men ännu kan Valencia inte slappna av. En förlust här och pressen skulle tillta, när flera konkurrenter av klass hittas i skiktet bakom dem.

Vad tänker oddssättarna med?

Fördel av hemmaplan.
Före Real Madrid i tabellen.
Klart bättre form.

Ändå står 1X2-marknaden i 5,00-4,60-1,65. Det är uppseendeväckande! Rentav en felaktig analys av de kära oddssättarna, med hjälp marknaden, vars tro på Real Madrid alltjämt är stor.

Den stora merparten av årets hemmamatcher har Valencia vunnit och endast en förlorats, vilket var mot Villarreal, med uddamålet. Även de tuffaste av matcher, såsom mot Barcelona, har de undvikit att förlora och stått starkt i.

Att komma till Mestalla och ställas mot Valencia, det är helt enkelt en av de svåraste tänkbara uppgifter för ett Real Madrid som visats svika om och om igen. Det ska nämnas att mästarna stod för en riktig proppen ur-match mot Deportivo La Coruna innan cupdebaclet, där de vann med 7-1. Dock en helt annan typ av match, detta.

Valencia har Rúben Vezo och Gabriel Paulista avstängda – betydande avbräck – men ska ändå ses med toppchans att lösa någonting av värde inför hemmapubliken.

Valencia +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – till 1,85x är ett löjligt bra odds. Tack, Bethard! Det köper vi på direkten.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Valencia +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 16:15, lördag 27/1
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: