Speltips inför Valencia – Sporting Gijón 15/1: Galet satta odds

Spelbloggare Publicerat: 15 januari 2019

Spelbolagen och dess oddssättare är ute på djupt vatten inför Copa del Rey-åttondelsfinalreturen mellan Valencia och Sporting Gijón. Vår position tas med stort självförtroende. Men vilken?

Annons:

En match är spelad. En återstår. 2-1 står det till Sporting Gijón inför denna returmatch – en fajt som har all potential att bli en nervkittlande historia.

Till följd av resultatet för exakt en vecka sedan, satte också vårt speltips inför matchen med enkelhet – Sporting Gijón +0,5 mål (asian handicap) till precis under dubbla insatsen. Får nya polletter firas in även nu?

Det finns, liksom i den matchen, mycket som inte snurrar på som önskvärt för Valencia. Av 19 Primera División-matcher är blott fyra vunna, hela 11 kryssade och fyra förlorade. Uppseendeväckande på alla sätt och vis. På matcherna har det blivit 17 mål framåt, tillsammans med tre andra klubbar minst till antalet, samt 17 bakåt.

Sporting Gijón harvar i andradivisionen, utan att lyckas lyfta – trots att de var en uppsnackad kandidat att slåss om uppflyttningsbiljetterna. Ännu är racet inte över och kanske kan en cupsuccé vara ett sätt att få en vitamininjektion? Direkt efter det första mötet mot Valencia, fick de 1-1 – och var minuter från att kamma fullt – när andraplacerade Albacete besöktes.

Givet plusspel

Det är rentav löjliga odds som presenteras inför matchen, slår vi bestämt fast. Värdeluckorna finns, utan minsta tvekan, på de olika typer av skrällobjekt som är uppdukade.

I match nummer ett var det ett energi- och fantasilöst Valencia som klev ut på El Molinón, fastän det normalt bör finnas en massiv slagkraft i spelartruppen. Men som också nämnts: enbart fyra seriematcher av 19 möjliga är vunna, så problemen sitter onekligen djupt rotade i laget.

Sporting Gijón kan kliva ut på planen med en defensiv approach när de inleder med en 2-1-målsfördel och kan med ett samlat försvar mycket väl göra det svårt för Valencia att vaska fram de heta chanserna.

Den som vill kan skruva upp svårighetsgraden och klippa till på de rejäla skrällspelen. Vi nöjer oss med att spela bortalaget med +2,0 mål (asian handicap) till oddset 1,68 hos LeoVegas. Då är vi försäkrade att få insatsen tillbaka om de förlorar med exakt två baljors marginal.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Sporting Gijón +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 21:30, tisdag 15/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.