Speltips inför Vancouver Whitecaps – Sporting Kansas City 14/7: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 13 juli 2019

Vancouver Whitecaps och Sporting Kansas City spelar mot varandra i ett av helgens hetare ligamöten i Major League Soccer lördagen den 14 juli 2019.

Annons:

Det finns verkligen inte särskilt många vilodagar på andra sidan Atlanten och nu är det åter dags för en fullmatad natt med fotboll i Major League Soccer. För svensk del finns det ingenting extraordinärt att fokusera på – Zlatan Ibrahimovic spelade i går – men det finns ändå ett par matcher som sticker ut lite på förhand.

Det spelas bland annat ett mycket viktigt bottenmöte mellan två lag som har slagit rot i botten av tabellen i form av Vancouver Whitecaps och Sporting Kansas City. Det här är två underpresterande lag sett till poängskörden, där mycket kan härledas till rätt risiga försvar.

Vancouver Whitecaps har 31 insläppta på 20 matcher och Sporting Kansas City har redan släppt in 34 mål på 19 matcher. Med ett snitt på närmare två insläppta per match blir det naturligtvissvårt att plocka särskilt många poäng.

Det här är därför ett bra tillfälle för båda lagen att plocka en trepoängare. Mycket lättare motstånd än så här kommer inte att vänta i ligan. Därför kan det nog väntas bli en matchbild där båda lagen ser det som tvunget att försöka gå för en vinst.

Spel på målmarknaden

Det finns ett par ganska tunga skador i hemmalaget som gör att vi ställer oss lite frågande till om laget verkligen ska vara favoriter här. Jasser Khemiri och Joaquin Ardaiz kommer inte att spela på grund av skador, medan Fredy Montero är dessutom är avstängd. Detta efter det röda kortet i senaste ligaomgången.

Erik Hurtado, Jaylin Lindsey, Rodney Wallace och Roger Espinoza kommer inte att spela för bortalaget. Problemen med skador har gjort att laget nu tappat en del i kraft under stora delar av säsongen, varpå det egentligen inte är någon nyhet. Nu riskerar dock Johnny Russell och Jimmy Medranda att också missa. Det här tar hårt på inte minst defensiven i laget och därför är det inte konstigt att de har släppt in många mål i år.

Det här är helt klart ett läge för målspel, främst för att båda lagen är så svaga defensivt. Därför har vi svårt att se hur något lag ska kunna hålla nollan.

Båda lagen göra mål spelas till 1,61 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,61 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  04:00, lördag 14/7
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.