Speltips inför Varberg – Degerfors 29/5: Målrikt på nytt

Spelbloggare Publicerat: 29 maj 2018

Vi riktar strålkastarljuset på Påskbergsvallen, varifrån det vankas match mellan Varberg BoIS och Degerfors IF i Superettan. Här tror vi på en höjdare till 90-minutershistoria.

Det räckte inte ända in i kaklet och trots att bortaderbyt mot Falkenberg leddes med siffrorna två mål mot ett, med en man mer på planen, landade det i en förlust för Varberg. Hur ska de nu hämta andan?

På de tre senaste matcherna har det blivit blott en pinne för deras del, ett kryss och två förluster, och det blir allt tydligare att BoIS kommer bli en del av Superettans bottenstrid; behöva strida för kontraktet i den svenska elitfotbollens rum – och då har de ändå stått för flera fina insatser under spelåret.

Degerfors, då – här luktar det väl snarare mittenstrid? Det har varit en del upp och ner under seriens inledande nio matcher. Ur 2-2-krysset mot Jönköping Södra i veckan fanns det en hel del positivt att hämta ut och från anfallspjäsen Sargon Abraham blev det ytterligare två baljor. Han står nu på hela åtta stycken och toppar med det seriens skytteliga.

Med den matchen har DIF också radat upp tre raka matcher utan förlust, varav två slutat oavgjorda. Positiv känsla.

Överspelet lockar starkt

Gemensamt för båda parter hittills har varit – ett potent anfallsspel, men desto sårbarare försvarsdito. En hel del mål, med andra ord, såväl framåt som bakåt. Varför skulle det inte fortsätta likadant här?

Lagen har båda tre raka matcher vardera med minst tre baljor och över det hela har sex av nio matcher innehållit dito för Varberg och för Degerfors 7/9.

Gästerna är säkerligen medvetna om hur sårbara Varberg, som verkligen lider av avsaknaden på rutin i truppen, är för närvarande och kommer vilja gå för det – någonting som kan öppna upp matchen än mer. Öppna dörrar!

Med en spelare som nämnde Abraham, som målar på det allra mesta just nu, i Degerfors känner vi oss ännu mer övertygade om hur nära målen ska vara till hands.

Bwin erbjuder oss hela 1,91 gånger pengarna för överspelet på 2,5-målslinan och sådana siffror tror vi oss inte få se närmare avspark. Här gäller alltså att: skynda, fynda!

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 19:00, tisdag 29/5
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.