Speltips inför Varberg – J-Södra 16/4: Ångestmöte deluxe

Spelbloggare Publicerat: 16 april 2018

Det är redan nu ett krismöte som ska utspelas i Superettan – mellan Varberg BoIS och Jönköping Södra, som båda två matcher in i serien fortfarande kammat noll. Nu är det verkligen upp till bevis, inte minst för ex-allsvenska J-Södra.

Via kval skickades Jönköping Södra ur fjolårets Allsvenskan och klubben har presenterats som en av de främsta favoriterna i årets Superettan – med stor chans att ta klivet upp i det svenska finrummet på direkten.

Med det material som Jörgen Walemark, J-Södras tränare, befogar över ska de också vara just det: en av de främsta favoriterna. En faktor som sätter piff på matchen är att han, Walemark, kommer från just Varberg inför säsongen. Speciell match för hans del.

Varberg finns mindre att kräva av. Det kan vi slå fast redan nu. De håller, på sin höjd, för mittenstriden och det har de två inledande matcherna varit också visat på: förluster mot Örgryte och Norrby. Kanske blir det till och med att slåss för kontraktet? Mycket talar för det, även om det är tidigt att sia redan nu.

Förlusterna för Jönköping Södras del har kommit mot topptippade GAIS samt den bottentippade nykomlingen och Landskrona. Sistnämnda matchen – en brutal missberäkning…

Fördel J-Södra!

Givetvis är det befogat att känna oro åt J-Södras vägnar, med två raka förluster som en av uppflyttningsaspiranterna. Känslan är dock att det här ska kunna vändas på, även om det kanske inte blir en plats i det absoluta toppskiktet. Annat vore chockerande.

Med det sagt: J-Södra är ett riktigt starkt lag, i den här konkurrensen. De har mycket allsvensk erfarenhet i truppen, spets samt bredd. Rustade för toppstrid, trots allt.

Varberg är det svårt att tro så mycket om. Att de dessutom sett så pass sårbara ut i seriens upptakt får oss att de ett superläge för bortalaget att hämta in en färsk trea på kontot, fylla på självförtroendet och påbörja resan uppåt i tabellen.

Jönköping Södra +0 mål (asian handicap) är värt att testa till 1,76x hos Unibet. Då är vi försäkrade att få insatsen tillbaka vid oavgjort i matchen.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Jönköping Södra +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 19:00, måndag 16/4
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: