Speltips inför Venezuela – Peru 15/6: Livsviktig premiärmatch

Simon Pålsson Publicerat: 14 juni 2019

Peru och Venezuela gör upp i premiären av Copa America. För att ta kampen med Brasilien om avancemang krävs vinst i den här matchen. Speltips? Ja.

Annons:

Natten till lördag svensk tid kommer den första matchen i årets Copa America avgöras när Brasilien tar sig an Bolivia. Den här gången spelas mästerskapet på plats i Brasilien vilket ger det klassiska fotbollslandet en mycket stark chans att gå hela vägen. Å andra sidan har Neymar skadat sig under förberedelserna och kommer inte att kunna spela för brassarna. Alls.

I gruppen finns även Venezuela och Peru, lagen som rimligen gör upp om andraplatsen bakom Brasilien. Neymars frånvaro i all ära, men den bredd som finns i den brasilianska truppen skojar man inte bort alldeles oavsett. Hur som helst har Venezuela och Peru pressen på sig att prestera och allt talar för att inledningsmötet mellan lagen kan bli direkt avgörande för vilket lag som kniper andraplatsen i gruppen.

På förhand är det också två mycket jämna lag, där Venezuela är ett landslag på uppgång och Peru möjligen försiktigt på nedgång efter att ha varit heta i ett par år på sistone. Med tanke på att outsiders som Chile – ett bra lag rakt igenom visserligen – vunnit Copa America i två raka upplagor finns det all anledning att tänka sig att lag som Venezuela och Peru drömmer om en sommar som går till historien.

Två intressanta lag offensivt

Förutsättningarna på förhand är egentligen glasklara. Det lag som går segrande ur striden och plockar med sig tre poäng inför fortsättningen sätter sig i förarsätet ordentligt. Då är det egentligen bara egna misstag, eller att Brasilien klappar igenom, som kan ställa till det i ett senare skede av turneringen. Därför är en vinst i premiären väldigt önskad av båda läger.

Venezuela har ett par mycket intressanta spelare i formtoppade Josef Martinez, men också meriterade Salomon Rondon, längst fram. Dessutom bygger laget på en solid grund och har med sig en tung 3-0-vinst mot USA inför turneringen.

I Peru hittar vi Jefferson Farfan i truppen, men det är Paolo Guerrero som är det stora namnet framåt. Yoshimar Yotun, känd från sin tid i allsvenska Malmö FF, har verkligen imponerat i landslaget och är en stöttepelare på mittfältet. På det hela taget två offensivt starka lag.

Båda lagen vill vinna och därför tror vi att båda lagen gör mål. Det spelas till fina 2,15 gånger såsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  21:00, lördag 15/3
TV:   tvtio logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.