Speltips inför Villareal – Barcelona 10/12: Favoritskapet är tydligt

Simon Pålsson Publicerat: 10 december 2017

Att gästande FC Barcelona får klä sig i rollen som favoriter inför mötet med Villareal är ingen chock. Å andra sidan går det ändå att hitta fina speltips inför mötet.

När FC Barcelona tar sig till bortamötet med Villareal är det i egenskap av väldigt klara favoriter. Det här är å andra sidan ingen nyhet för laget, som verkligen har fått vänja sig vid den rollen.

Ur ett spelperspektiv tycker vi oss dock ha hittat ett bra spel här. FC Barcelona är på alla sätt – sett till alla möjliga aspekter – ett klart bättre lag än Villareal och det lär märkas direkt.

Som bekant är gästerna inte ett lag som sitter och sover, utan här gäller det att visa vad man går för direkt. Det kan göra det väldigt tufft för Villareal, trots att laget alltså spelar på hemmaplan. Med tre förluster på de fyra senaste är formen lite tveksam och då är det ingen dröm att behöva möta FC Barcelona.

Spel på första halvlek

Det fullkomligt kryllar av skador och avbräck i hemmalaget. Om vi ser till de allvarliga skadorna är Andres Fernandez, Denis Cheryshev och Nicola Sansone definitivt inte tillgängliga här. Dessutom är Carlos Bacca, Ruben Semedo, Samu Castilliejo och Bruno Soriano direkt osäkra till spel.

Fullt så illa är det inte för FC Barcelona, men gästerna saknar trots allt ett par spelare i Rafinha, Ousmane Dembele och Samuel Umtiti. Det som svider mer är att gästerna kan få klara sig utan småskadade Andres Iniesta och Javier Mascherano.

I vår värld är klasskillnaden tydlig och vi ser inte hur gästerna ska slå av på takten.

FC Barcelona vinner första halvlek till 2,15 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  FC Barcelona vinner (första halvlek)
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, söndag 10/12
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: