Speltips inför Villarreal – Espanyol 9/1: Missvisande odds

Spelbloggare Publicerat: 9 januari 2019

Cupfotbollen borde vara allt annat än prioriterad för Villarreal med hänsyn till den prekära situation som råder i Primera División och det kan innebära att de är en favorit i fara när Espanyol står för motståndet.

Annons:

Kvalitet finns det i spelartruppen hos Villarreal. Mycket av den. Men är truppen felsnickrad? Saknas balans? Flera faktorer som spelar in, såklart. Oavsett vad – att vara i riskzonen att bli av med kontraktet i Primera División, det är under all kritik för en klubb av den här storleken och kalibern.

Mer bestämt: Villarreal är placerade som tredjejumbo och har enbart vunnit tre av de 18 spelade matcherna. Då finns det annat som uppenbarligen är mer intressant och av större betydelse än Copa del Rey-fotboll.

Espanyol står desto starkare. Snarare varit ett positivt utropstecken. Placerade åtta i serien och fortfarande med i racet om Europaplatserna. Före årsskiftet hamnade de i en mindre dipp, förlorade tre raka matcher, och därför var det extra skönt att kunna inkassera en ny trea i förra veckans möte med Leganés. 1-0.

Goda chanser för Espanyol

Stor rotation är deklarerad hos båda parter, men det är knappast så att struntstartelvor kommer presenteras. Spelare som normalt är i de ordinarie elvorna eller strax utanför dem. Går mest sannolikt relativt jämnt ut på den fronten.

Mentalt är det däremot annorlunda. Hur stor kraft orkar och vill Villarreal investera i detta cupslutspel när seriekontraktet är i stor fara? Rätt liten, misstänker vi.

Och Villarreal förmår inte att leverera. Så få som tre av 18 matcher vunna i Primera División och inför den här matchen har de kryssat tre raka. Sett till motstånden, inte fy skam. Överdrivet stor optimism ska man ändå inte ha inför framtiden.

Espanyol vann årets första match och har chansen att satsa på cupen, fastän Europastriden såklart är prioriterad. Gillar deras chanser här. Undviker att förlora och står med fördelen inför returen?

+0,5 mål (asian handicap) på Espanyol – detsamma som dubbelchansen X2 – spelas till 1,81x hos Fastbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Espanyol +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 20:30, onsdag 9/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.