Speltips inför Villarreal – Lyon 22/2: Klurig retur

Spelbloggare Publicerat: 22 februari 2018

Uppförsbacken är brant för Villarreal när de tar emot Lyon och en plats till Europa Leagues åttondelsfinaler hittas i potten. Risken för att såras ska ses som överhängande – och Spelbloggare har identifierat ett passande speltips till vad som komma skall.

Den andra halvleken i den inledande matchen öppnades upp totalt och 0-0 från halvtid blev till 3-1 för Lyon och det stora favoritskapet har sålunda blivit deras, fransosernas.

Ser vi till oddsen finns Villarreal att avancera vidare till 4,50 och Lyon 1,22. Det är talande för var vi står, men samtidigt vet vi om att ett eller ett par mål kan förändra situationen fullkomligt. Långtifrån avgjort.

Med de kvalitéer som finns i både Lyon och Villarreal är den som avancerar vidare en av de lite större titelaspiranterna i Europa League. Den franska tabellfyran och spanska tabellsexan. Även om de har större ambitioner än så, står de i alla fall starkt i två europeiska toppdivisioner.

Gästerna har Marcal, som fyllde sin varningskvot sist, avstängd medan Villarreal har en kvintett bestående av Andrés Fernández, Rúben Semedo, Bruno Soriano, Nicola Sansone samt Ramiro Guerra på skadelistan.

Ytor att ställa om på

Givetvis är Villarreal inte helt körda. De har kapacitet och stärks nu av att spela hemmaplan. Att hämta in två mål – större under har inträffat, för att uttrycka det snällt.

Men vi ser fortfarande Lyon som klara favoriter till att avancera vidare och som matchen kan komma att utvecklas – Villarreal bli desperata, få övervikt framåt och riskera att såras bakåt – finns det värde att hämta på dem här.

Om det står exempelvis oavgjort eller Villarreal leder med uddamålet inför matchens slutspurt, då är risken att spiken i kistan kommer som ett bakslag med forceringen.

Addera på detta att Villarreal radat upp fyra vinstfria matcher, varav tre förlorats. Formen – knappast den bästa. Lyon har varit lite upp och ner på sistone, men situationen är åtminstone klart bättre för dem. Ser mer solida ut.

Lyon +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2, fast med bättre odds – är värt att klippa till på till 1,88 x såsen. Bethard med oddset.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Lyon +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 19:00, torsdag 22/2
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: